FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 18 de d’agost de 2015

Un total de 10 companyies formen el Programa Obert, que compta amb la participació directa i la complicitat de les empreses de management i entreteniment La Maleta dels Espectacles i 23 Arts

Tàrrega, 18 d'agost de 2015 - La programació de FiraTàrrega és un espai generalista i multidisciplinari. Es fonamenta sobre dues línies d'acció: les arts de carrer -disciplina majoritària-, i les arts del moviment i el teatre de text a la programació de sala. Aquest traçat és la base d'un discurs que té vocació de connectar amb un ventall d'espectadors molt ampli.

D'entre els cinc apartats que conformen la programació de la Fira d'avui, la secció Programa Obert és la que agrupa les propostes de les empreses privades de management, amb un caràcter lúdic i d'entreteniment, que s'adrecen al públic familiar i als amants del teatre de carrer i l'animació.

FiraTàrrega aposta per la participació directa de l'empresa privada per tal de dinamitzar el sector.

La Maleta dels Espectacles és l'encarregada de gestionar l'Espai La Maleta amb espectacles per a tots els públics com l'espectacle de titelles Maüra, filla de la terra de la Cia. Sifó, Los Herrerita i la seva proposta de tallers participatius Circ a les golfes i les instal·lacions de Itinerània Qui va matar el conill? o El Pájaro Carpintero.

L'Espai 23 Arts està gestionat per 23 Arts Brothers Projections. Els espectacles que s'hi podran veure es mouen entre les instal·lacions, el clown, el circ, l'humor i la fanfàrria configurant l'apartat més obert i popular de la programació, amb propostes de carrer per als que busquen 100% entreteniment. Algunes de les propostes d'enguany són els mallorquins Circ Bover, l'espectacle de roda Frantic dels anglesos Acrojou, D'Click i el seu muntatge de circ i dansa Avant Premiere, Loser del clown italià Matteo Galbusera i Mundos de papel dels andalusos Vol'e temps

Cerca al web

×