FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 11 de d’agost de 2015

Entreteniment, música, instal·lacions i cercaviles per a tots els públics al costat del riu Ondara

Ondara Park és la secció més lúdica i festiva de FiraTàrrega

Tàrrega, 11 d'agost de 2015- La programació de FiraTàrrega és un espai generalista i multidisciplinari. Es fonamenta sobre dues línies d'acció: les arts de carrer -disciplina majoritària-, i les arts del moviment i el teatre de text a la programació de sala. Aquest traçat és la base d'un discurs que té vocació de connectar amb un ventall d'espectadors molt ampli.

D'entre els cinc apartats que conformen la programació de la Fira d'avui, la secció Ondara Park és la que agrupa les propostes més lúdiques. Diversió i entreteniment assegurats, dirigits a tots els públics.

Aquest eix temàtic es correspon amb una zona de la ciutat, ben al centre: l'espai Fassina, el carrer Migdia i el parc del Reguer. La programació matinal es dirigeix a un públic familiar amb propostes com Manneken's piss dels Campiquipugui - enguany dirigits pel clown olotí Toti Toronell- o els Capicua amb l'espectacle de circ Entredos, Premi Off de Calle de les Festes del Pilar 2014.

A més a més aquesta secció la complementarà la cercavila dels francesos Cia. Les Enjoliveurs, que barregen la música clàssica i el rock més endimoniat per fer oblidar els mals de caps; i l'actuació d'Esperança Dinamita, una revista hilarant que traslladarà als espectadors de Fira al Paral·lel de principis del segle XX.

Les instal.lacions per a grans i petits també seran de visita obligada en aquesta secció: els Théâtre de la Toupine, retornen a FiraTàrrega per oferir les seves atraccions teatralitzades per als més petits; i Xevi Bayona presentarà El bosc de Van der Graff, una reinterpretació del concepte de bosc a partir de l'art, la tecnologia, l'arquitectura o la fotografia.

Cerca al web

×