FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 19 de de juliol de 2013

El director artístic de FiraTàrrega participa al Festival Internacional de Teatre al Carrer ULICA de Cracòvia

La ciutat polonesa va acollir entre l'11 i el 14 de juliol aquest festival organitzat per Teatr KTO integrat per desenes d'espectacles a l'aire lliure

El Festival Internacional de Teatre al Carrer ULICA, un dels més antics del gènere a l'Europa Central, va celebrar la seva 26a edició als carrers de Cracòvia (Polònia) entre l'11 i el 14 de juliol. FiraTàrrega hi va ser present mitjançant el seu director artístic, Jordi Duran, que va participar el dia 11 en la presentació del certamen a la Town Hall Tower, un edifici emblemàtic de Cracòvia. El 14 de juliol, Duran va fer una anàlisi de la programació del Festival des del punt de vista d'un convidat internacional sobre la creació polonesa presentada i va poder explicar també el projecte FiraTàrrega.

Durant els quatre dies de Festival, la ciutat polonesa va acollir desenes d'espectacles a l'aire lliure entre els quals propostes de petit i gran format, pallassos, acròbates i espectacles lírics així com de dansa. El Festival, organitzat per la companyia Teatr KTO, ha tingut com a país convidat aquest any Espanya i ha inclòs un gran nombre d'espectacles de Polònia, França i Alemanya. Per primera vegada, el Festival ULICA va programar una línia educativa i interactiva integrada pels tallers teatrals de la companyia catalana Kamchàtka, els tallers de dansa a càrrec de La Calabaza Danza-Teatro i l'estrena de l'espectacle everybodyskin, un projecte polac-espanyol de teatre i dansa de carrer del Teatr Tanca DF de Cracòvia i la companyia barcelonina Les Filles Föllen.

Jordi Duran i membres de la programació del festival durant la xerrada a l’Institut Cervantes

Jordi Duran donant la xerrada a l’Institut Ceravntes

Cerca al web

×