FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert 1 Watt

Mar 21 2015

Amb més de 10 anys d'experiència en projectes als espais urbans, aquesta companyia francesa ens convida a mirar el nostre entorn quotidià amb uns altres ulls. El procés és senzill: a partir d'un lloc, un context, un desig o d'una necessitat concrets es convida la gent a posar-hi tota la seva atenció. L'objectiu és aprofundir, aprendre, cercar contradiccions... Un treball que ens dóna peu a jugar, a escoltar, a triar, a deixar-nos sorprendre. Que ens interpel·la com a públic, com a ciutadans, com a veïns, com a comunitat que capgira la seva quotidianitat, que aprèn a posar en dubte les evidències i que, finalment, ens fa reflexionar sobre la veritat i sobre el coneixement.

Amb el suport de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, en el marc del projecte «CARRER - Circuits de les Arts del Carrer Euroregionals»

Data
Dissabte, 21 de de març de 2015
Hora
17:00
Lloc

Pl. del Carme

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Tots els públics

Afegir al calendari 2015-03-21 00:00 2015-03-21 00:00 Europe/Madrid Assaig Obert 1 Watt Amb més de 10 anys d'experiència en projectes als espais urbans, aquesta companyia francesa ens convida a mirar el nostre entorn quotidià amb uns altres ulls. El procés és senzill: a partir d'un lloc, un context, un desig o d'una necessitat concrets es convida la gent a posar-hi tota la seva atenció. L'objectiu és aprofundir, aprendre, cercar contradiccions... Un treball que ens dóna peu a jugar, a escoltar, a triar, a deixar-nos sorprendre. Que ens interpel·la com a públic, com a ciutadans, com a veïns, com a comunitat que capgira la seva quotidianitat, que aprèn a posar en dubte les evidències i que, finalment, ens fa reflexionar sobre la veritat i sobre el coneixement. Amb el suport de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, en el marc del projecte «CARRER - Circuits de les Arts del Carrer Euroregionals» Pl. del Carme FiraTàrrega

Cerca al web

×