FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de Farrés Brothers i Cia

HoHiHu. L'horrible història de la humanitat

Jul 12 2023

Des del 2002, treballen amb objectes, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades, per a oferir un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i amb diverses capes de lectura.

HoHiHu. L'horrible història de la humanitatLa història s'explica sovint a base de conquestes i matances. L'espècie humana és capaç de cometre les pitjors atrocitats. Primera peça de carrer de Farrés Brothers, dirigida per Marta Sitjà, que aborda la història de la humanitat des de l'humor, l'única arma que pot canviar alguna cosa.

Paraules clau: titelles, catarsi, per a tots els públics, mirada de dona, substrats, història, arqueologia

....................................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
12 de de juliol de 2023
Hora
19:00 h
Lloc

Espai Reguer. C/ del Migdia. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-07-12 19:00 2023-07-12 20:15 Europe/Madrid Assaig obert de Farrés Brothers i Cia Des del 2002, treballen amb objectes, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades, per a oferir un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i amb diverses capes de lectura. HoHiHu. L'horrible història de la humanitat. La història s'explica sovint a base de conquestes i matances. L'espècie humana és capaç de cometre les pitjors atrocitats. Primera peça de carrer de Farrés Brothers, dirigida per Marta Sitjà, que aborda la història de la humanitat des de l'humor, l'única arma que pot canviar alguna cosa. Paraules clau: titelles, catarsi, per a tots els públics, mirada de dona, substrats, història, arqueologia .................................................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Espai Reguer. C/ del Migdia. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×