FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de Maria Palma

La veu submergida

Jun 16 2023

Artista de circ, amant de la música, alumna de l'Escola Massana, exnedadora de natació sincronitzada i llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. L'any 2013 s'inicia en les arts del circ i el 2017 cofunda Madame Gaüc, un projecte que li permet desenvolupar-se a nivell artístic i humà. Actualment està immersa en una nova etapa creativa en solitari.

La veu submergidaPeça multidisciplinària que s'immergeix a les profunditats del subconscient a la recerca de respostes. Experimentant amb el moviment acroaquàtic, el joc, la ingravidesa, l'apnea, el so i la llum dins un gran aquari, la peça retorna imatges i símbols d'una gran bellesa.

Paraules clau: medi, silenci, trànsit, respiració, pes, ingravidesa, moviment acroaquàtic, humor absurd

................................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
16 de de juny de 2023
Hora
19:00
Lloc

Nau 18. Cal Trepat. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Públic: +8

Afegir al calendari 2023-06-16 19:00 2023-06-16 20:00 Europe/Madrid Assaig obert de Maria Palma Artista de circ, amant de la música, alumna de l'Escola Massana, exnedadora de natació sincronitzada i llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. L'any 2013 s'inicia en les arts del circ i el 2017 cofunda Madame Gaüc, un projecte que li permet desenvolupar-se a nivell artístic i humà. Actualment està immersa en una nova etapa creativa en solitari. La veu submergida. Peça multidisciplinària que s'immergeix a les profunditats del subconscient a la recerca de respostes. Experimentant amb el moviment acroaquàtic, el joc, la ingravidesa, l'apnea, el so i la llum dins un gran aquari, la peça retorna imatges i símbols d'una gran bellesa. Paraules clau: medi, silenci, trànsit, respiració, pes, ingravidesa, moviment acroaquàtic, humor absurd ................................................ Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Nau 18. Cal Trepat. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×