FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert Cia. Pagans

El valor de res

Jun 10 2023

Treballen i s'apassionen amb experiències escèniques que posen en diàleg l'ecoconsciència i la tecnologia, conceptes que, tot i semblar allunyats -o fins i tot contradictoris- són ben presents la societat actual. Des de l'expressivitat de la paraula, exploren els recursos narratius amb la idea de sacsejar l'imaginari del públic.

El valor de resConvocats en un espai natural, els espectadors seuen i llegeixen un llibre. En un moment donat el llibre es converteix en un objecte màgic. Una reflexió sobre els vincles entre la paraula escrita, els rituals, la memòria i la intel·ligència vegetal. Una experiència individual i col·lectiva. (Durada aprox. 60')

Paraules clau: lectura, imaginació, tecnologia, bruixes i remeieres, experiència

.........................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
10 de de juny de 2023
Hora
2 sessions: a les 21:30 i a les 22:00 h
Lloc

A determinar

Preu
Gratuït, amb reserva prèvia. Formularis disponibles properament
Organitza

FiraTàrrega

Públic: +12

Afegir al calendari 2023-06-10 21:30 2023-06-10 22:30 Europe/Madrid Assaig obert Cia. Pagans Treballen i s'apassionen amb experiències escèniques que posen en diàleg l'ecoconsciència i la tecnologia, conceptes que, tot i semblar allunyats -o fins i tot contradictoris- són ben presents la societat actual. Des de l'expressivitat de la paraula, exploren els recursos narratius amb la idea de sacsejar l'imaginari del públic. El valor de res. Convocats en un espai natural, els espectadors seuen i llegeixen un llibre. En un moment donat el llibre es converteix en un objecte màgic. Una reflexió sobre els vincles entre la paraula escrita, els rituals, la memòria i la intel·ligència vegetal. Una experiència individual i col·lectiva. (Durada aprox. 60') Paraules clau: lectura, imaginació, tecnologia, bruixes i remeieres, experiència ......................................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. A determinar FiraTàrrega

Cerca al web

×