FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert Cia. Pagans

El valor de res

Jun 10 2023

Treballen i s'apassionen amb experiències escèniques que posen en diàleg l'ecoconsciència i la tecnologia, conceptes que, tot i semblar allunyats -o fins i tot contradictoris- són ben presents la societat actual. Des de l'expressivitat de la paraula, exploren els recursos narratius amb la idea de sacsejar l'imaginari del públic.

El valor de resConvocat en un espai natural, el públic participa en un aquelarre tranquil, una trobada ritual on cadascú llegirà un llibre sorprenent i serà conduït a una reflexió sobre els vincles entre la paraula escrita, els rituals de bruixes, la memòria i la intel·ligència vegetal. Una experiència individual i alhora col·lectiva. (Durada aprox. 60')

Paraules clau: lectura, imaginació, tecnologia, bruixes i remeieres, experiència

.........................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
10 de de juny de 2023
Hora
21:00 h
Lloc

Pl. de la Font. La Figuerosa

Google Maps

Preu
Gratuït, amb reserva prèvia. Aforament molt limitat. Formulari al peu.
Organitza

FiraTàrrega

Públic: +12

Afegir al calendari 2023-06-10 21:00 2023-06-10 22:00 Europe/Madrid Assaig obert Cia. Pagans Treballen i s'apassionen amb experiències escèniques que posen en diàleg l'ecoconsciència i la tecnologia, conceptes que, tot i semblar allunyats -o fins i tot contradictoris- són ben presents la societat actual. Des de l'expressivitat de la paraula, exploren els recursos narratius amb la idea de sacsejar l'imaginari del públic. El valor de res. Convocat en un espai natural, el públic participa en un aquelarre tranquil, una trobada ritual on cadascú llegirà un llibre sorprenent i serà conduït a una reflexió sobre els vincles entre la paraula escrita, els rituals de bruixes, la memòria i la intel·ligència vegetal. Una experiència individual i alhora col·lectiva. (Durada aprox. 60') Paraules clau: lectura, imaginació, tecnologia, bruixes i remeieres, experiència ......................................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Pl. de la Font. La Figuerosa Google Maps FiraTàrrega

Cerca al web

×