FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de la Cia. Atzucac

Noves espiritualitats per a persones atees

May 4 2023

Companyia transdisciplinària que aborda el seu segon muntatge després d'haver debutat amb la peça Entre polièster (2022). Aprofiten la fragilitat efímera de l'espai teatral per reivindicar la incoherència de les quotidianitats humanes.

Noves espiritualitats per a persones ateesEns declarem ateus o agnòstics i a continuació venerem futbolistes i estrelles mediàtiques com si fossin divinitats. Quines formes adopta l'espiritualitat i la ritualitat en la societat globalitzada i del lliure mercat? Un espectacle teatral transdisciplinari per descobrir-ho.

Paraules clau: humor, noves creences, teatre de text, diàleg amb el públic, participació

............................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
4 de de maig de 2023
Hora
19:00
Lloc

Pl. dels Àlbers. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-05-04 19:00 2023-05-04 20:26 Europe/Madrid Assaig obert de la Cia. Atzucac Companyia transdisciplinària que aborda el seu segon muntatge després d'haver debutat amb la peça Entre polièster (2022). Aprofiten la fragilitat efímera de l'espai teatral per reivindicar la incoherència de les quotidianitats humanes. Noves espiritualitats per a persones atees. Ens declarem ateus o agnòstics i a continuació venerem futbolistes i estrelles mediàtiques com si fossin divinitats. Quines formes adopta l'espiritualitat i la ritualitat en la societat globalitzada i del lliure mercat? Un espectacle teatral transdisciplinari per descobrir-ho. Paraules clau: humor, noves creences, teatre de text, diàleg amb el públic, participació ............................................ Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Pl. dels Àlbers. Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×