FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert de la Cia. de Circ eia

La pedra de fusta

Apr 14 2023

Nascuda el 2009 a partir de la voluntat dels artistes Armando Rabanera, Fabrizio Giannini, Francesca Lissia i Celso Pereira. Amb 13 anys d'experiència col·lectiva i cinc creacions, la companyia proposa un circ humà i proper que evoca la complexitat de les relacions humanes.

La pedra de fusta Espectacle de circ construït a partir de l'univers suggerit per una troballa metafòrica: «En un penya-segat costaner ens vam fixar en una pedra. En tenir-la a les mans, vam veure que en realitat era una fusta que, amb l'erosió i el vaivé de les onades, havia adoptat la forma i el color de les pedres del seu entorn».

Paraules clau: acrobàcia, equilibri, objectes, humor, diàleg amb el públic, participació, por, aprenentatge, diferència, acceptació

................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
14 de d’abril de 2023
Hora
18:00
Lloc

Escola d'Arts Ondara. Tàrrega

Google Maps

Preu
Gratuït. Accés amb reserva prèvia. Formulari al peu de pàgina
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics. Aforament limitat

Afegir al calendari 2023-04-14 18:00 2023-04-14 19:27 Europe/Madrid Assaig obert de la Cia. de Circ eia Nascuda el 2009 a partir de la voluntat dels artistes Armando Rabanera, Fabrizio Giannini, Francesca Lissia i Celso Pereira. Amb 13 anys d'experiència col·lectiva i cinc creacions, la companyia proposa un circ humà i proper que evoca la complexitat de les relacions humanes. La pedra de fusta Espectacle de circ construït a partir de l'univers suggerit per una troballa metafòrica: «En un penya-segat costaner ens vam fixar en una pedra. En tenir-la a les mans, vam veure que en realitat era una fusta que, amb l'erosió i el vaivé de les onades, havia adoptat la forma i el color de les pedres del seu entorn». Paraules clau: acrobàcia, equilibri, objectes, humor, diàleg amb el públic, participació, por, aprenentatge, diferència, acceptació ................................ Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Escola d'Arts Ondara. Tàrrega Google Maps FiraTàrrega

Cerca al web

×