FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert Moon Ribas i Quim Giron

Ramat simfònic

Apr 11 2023

Des de 2019, Moon Ribas (artista cíborg) i Quim Girón (acròbata) barregen les arts escèniques amb la cibernètica. Han creat projectes com Fenomen (2021) o El sentit de l'embaràs (2022), que permetia a en Quim estar connectat amb l'embrió del seu fill per crear música i del qual va derivar el Concert d'una família cíborg (2022) estrenat al Smithsonian American Art Museum de Washington.

Ramat simfònic. Passejada immersiva que convida el públic a formar part d'un ramat humà i a deambular proveït d'un esquellot electrònic, en una cerimònia sonora que propicia diverses coreografies i constel·lacions humanes. Un espai de diàleg que confronta l'animalitat amb l'ésser humà i que, a través del moviment, la música i el circ vol fer aflorar les connexions artístiques que ens uneixen.

Paraules clau: transhumància, moviment, ramat, caminar, gregarisme, consciència col·lectiva, territori, tradició

................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
11 de d’abril de 2023
Hora
19:00 h
Lloc

Parc de St. Eloi. Tàrrega. Accés pel Pg. de Simó Canet

Preu
Gratuït. Amb registre previ. Formulari disponible al peu de pàgina
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics. Places limitades.

Afegir al calendari 2023-04-11 19:00 2023-04-11 20:15 Europe/Madrid Assaig obert Moon Ribas i Quim Giron Des de 2019, Moon Ribas (artista cíborg) i Quim Girón (acròbata) barregen les arts escèniques amb la cibernètica. Han creat projectes com Fenomen (2021) o El sentit de l'embaràs (2022), que permetia a en Quim estar connectat amb l'embrió del seu fill per crear música i del qual va derivar el Concert d'una família cíborg (2022) estrenat al Smithsonian American Art Museum de Washington. Ramat simfònic. Passejada immersiva que convida el públic a formar part d'un ramat humà i a deambular proveït d'un esquellot electrònic, en una cerimònia sonora que propicia diverses coreografies i constel·lacions humanes. Un espai de diàleg que confronta l'animalitat amb l'ésser humà i que, a través del moviment, la música i el circ vol fer aflorar les connexions artístiques que ens uneixen. Paraules clau: transhumància, moviment, ramat, caminar, gregarisme, consciència col·lectiva, territori, tradició ................................ Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Parc de St. Eloi. Tàrrega. Accés pel Pg. de Simó Canet FiraTàrrega

Cerca al web

×