FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Termini Beques SOS Cultura Fundació Carulla

5 beques de 6.000€ cadascuna per a la creació i exhibició de projectes inèdits d'arts de carrer que tinguin una clara intenció transformadora

Mar 30 2023

A part de l'aportació econòmica, tots els projectes becats comptaran amb una residència artística al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. A més, dos d'ells podran entrar directament al programes de creació de FiraTàrrega (Suport a la Creació de Tàrrega) i del Teatre Lliure, en la nova línia d'Ajuts a la creació Carlota Soldevila, sobre arts de carrer i el seu poder d'impacte i acostament de la cultura. El director del Teatre Lliure, Juan Carlos Martel Bayod i la directora de FiraTàrrega, Anna Giribet, seran membres del jurat de les beques juntament amb Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla.

Data
30 de de març de 2023
Organitza

Fundació Carulla

Amb la col·laboració del Teatre Lliure i FiraTàrrega.

Inscripció de propostes: del 22 febrer al 30 març 2023

Afegir al calendari 2023-03-30 00:00 2023-03-30 23:59 Europe/Madrid Termini Beques SOS Cultura Fundació Carulla A part de l'aportació econòmica, tots els projectes becats comptaran amb una residència artística al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. A més, dos d'ells podran entrar directament al programes de creació de FiraTàrrega (Suport a la Creació de Tàrrega) i del Teatre Lliure, en la nova línia d'Ajuts a la creació Carlota Soldevila, sobre arts de carrer i el seu poder d'impacte i acostament de la cultura. El director del Teatre Lliure, Juan Carlos Martel Bayod i la directora de FiraTàrrega, Anna Giribet, seran membres del jurat de les beques juntament amb Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla. Fundació Carulla Amb la col·laboració del Teatre Lliure i FiraTàrrega.

Cerca al web

×