FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert Marga Socias i Els Mals Endreços

Orelles

Mar 14 2023

Artista inclassificable i músics desclassificats que s'organitzen ruralment per subvertir l'escolta, per fer-la infinita. Col·laboradors des del 2018 i curiosos de mena, fan del seu desencaix una porta d'entrada a la realitat creant espectacles per a públics desprevinguts.

Orelles. Una caravana convertida en capsa de música és l'eix escenogràfic d'aquest espectacle-concert de carrer que es presenta com un procés d'investigació on el públic és convidat a participar de diferents experiències. Amb ironia i molt d'humor, la peça es transforma en un joc que ens fa reflexionar sobre com escoltem i sobre com volem ser escoltats.

Paraules clau: escoltar, participació, joc, música

.....................................

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
14 de de març de 2023
Hora
19:00
Lloc

Local Guixanet

C/ del Mestre Martí, 19. Tàrrega

Google Maps

Preu
Gratuït. Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia. Formulari a peu de pàgina
Organitza

FiraTàrrega

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2023-03-14 19:00 2023-03-14 20:17 Europe/Madrid Assaig obert Marga Socias i Els Mals Endreços Artista inclassificable i músics desclassificats que s'organitzen ruralment per subvertir l'escolta, per fer-la infinita. Col·laboradors des del 2018 i curiosos de mena, fan del seu desencaix una porta d'entrada a la realitat creant espectacles per a públics desprevinguts. Orelles. Una caravana convertida en capsa de música és l'eix escenogràfic d'aquest espectacle-concert de carrer que es presenta com un procés d'investigació on el públic és convidat a participar de diferents experiències. Amb ironia i molt d'humor, la peça es transforma en un joc que ens fa reflexionar sobre com escoltem i sobre com volem ser escoltats. Paraules clau: escoltar, participació, joc, música ..................................... Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Local Guixanet C/ del Mestre Martí, 19. Tàrrega Google Maps FiraTàrrega

Cerca al web

×