FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Runa, d'Amer Kabbani (Cia 104º)

Dins el programa "Anem al Carrer" de la Plataforma d'Arts de Carrer

Dec 2 2022

"Anem al Carrer" és un programa pilot basat en la programació d'arts de carrer per a escoles i instituts, que té l'objectiu de crear un circuit per a les arts de carrer a les escoles i instituts de Catalunya per tal d'apropar les arts de carrer a l'alumnat i crear hàbits culturals. Aquesta representació està exclusivament destinada a alumnnes de 3r i 4t d'ESO dels instituts de Tàrrega. Amb la col·laboració de la Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball en el marc del Pla Educatiu d'Entorn.

Runa és una peça de circ d'Amer Kabbani, estrenada a FiraTàrrega 2022, que explora el gènere de l'autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context europeu racialitzat de la crua realitat de les guerres. La disciplina circense, amb la tècnica acrobàtica del portador, sosté la vida amb el cos i les metàfores allà on no arriben les paraules.

Data
2 de de desembre de 2022
Hora
12:00
Lloc

Pl. dels Àlbers - Tàrrega

Organitza

Plataforma d'Arts de Carrer

Pla Educatiu d'Entorn

FiraTàrrega

Sessió per a alumnes de 3r i 4t d'ESO

Afegir al calendari 2022-12-02 12:00 2022-12-02 13:01 Europe/Madrid Runa, d'Amer Kabbani (Cia 104º) "Anem al Carrer" és un programa pilot basat en la programació d'arts de carrer per a escoles i instituts, que té l'objectiu de crear un circuit per a les arts de carrer a les escoles i instituts de Catalunya per tal d'apropar les arts de carrer a l'alumnat i crear hàbits culturals. Aquesta representació està exclusivament destinada a alumnnes de 3r i 4t d'ESO dels instituts de Tàrrega. Amb la col·laboració de la Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball en el marc del Pla Educatiu d'Entorn. Runa és una peça de circ d'Amer Kabbani, estrenada a FiraTàrrega 2022, que explora el gènere de l'autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context europeu racialitzat de la crua realitat de les guerres. La disciplina circense, amb la tècnica acrobàtica del portador, sosté la vida amb el cos i les metàfores allà on no arriben les paraules. Pl. dels Àlbers - Tàrrega Plataforma d'Arts de Carrer Pla Educatiu d'Entorn FiraTàrrega

Cerca al web

×