FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert (2a part) de Col·lectiu Desasosiego

Un segundo bajo la arena

Jul 29 2022

Projecte de teatre no convencional a partir de l'argument i d'algunes escenes de Bodas de sangre, que mescla teatre i música en directe. El públic es posa còmode i gaudeix de l'ambient del que podria haver estat aquest banquet nupcial (prenent una beguda, escoltant la música, compartint...), en una atmosfera temporal difícil d'identificar.

Col·lectiu nascut arran d'un projecte acadèmic a l'Escola Universitària ERAM de Girona a partir de l'obra Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca. El Col·lectiu l'integren Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll.

-----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
29 de de juliol de 2022
Hora
20:00 h (Visita prèvia al monestir a les 19:00 h)
Lloc

Mas de Colom - Casa Borges

Carrer del Mas d'en Colom, 143. Tàrrega

Google Maps

No hi ha servei de transport

Preu
Gratuït. Aforament molt limitat. Opcionalment, els assistents podran fer una visita parcial guiada i gratuïta, de 45', abans de l'assaig, a les instal·lacions de Mas de Colom - Casa Borges.
Organitza

Públic +18

Afegir al calendari 2022-07-29 20:00 2022-07-29 21:00 Europe/Madrid Assaig Obert (2a part) de Col·lectiu Desasosiego Projecte de teatre no convencional a partir de l'argument i d'algunes escenes de Bodas de sangre, que mescla teatre i música en directe. El públic es posa còmode i gaudeix de l'ambient del que podria haver estat aquest banquet nupcial (prenent una beguda, escoltant la música, compartint...), en una atmosfera temporal difícil d'identificar. Col·lectiu nascut arran d'un projecte acadèmic a l'Escola Universitària ERAM de Girona a partir de l'obra Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca. El Col·lectiu l'integren Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll. ----------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Mas de Colom - Casa Borges Carrer del Mas d'en Colom, 143. Tàrrega Google Maps No hi ha servei de transport

Cerca al web

×