FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert de Rúbrica Teatre

Desclòs

Jul 23 2022

Companyia emergent de teatre gestual de carrer per a tots els públics nascuda a final de 2020 de la mà d'Ignasi Busqueta, actor amb trajectòria en projectes de diverses companyies i directors. Orientada al teatre gestual, el circ i la poesia visual, la companyia posa un èmfasi especial en els valors morals i ètics de la societat, i en la vessant utilitària de la creació escènica i l'entreteniment per reflexionar sobre els diferents discursos interpretatius de la realitat.

Desclòs és una peça de carrer per a tots els públics que combina el teatre físic i gestual amb la poesia visual i l'art del pallasso poètic. Amb un sol actor en escena i una escenografia plena de sorpreses, l'espectacle reivindica l'aigua com a dret essencial. Què passa quan te n'adones que una cosa tan necessària con l'aigua no la pots agafar amb les teves pròpies mans. El personatge viu un conjunt de peripècies des d'un llenguatge on també el públic hi serà partícip. Rubrica ens convida a sentir, i qui sap si a recordar, el vincle que hi ha entre la idea universal i natural del dret a l'aigua i el desig de la llibertat de tot ésser humà.

-----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
23 de de juliol de 2022
Hora
20:00 h
Lloc

Sta. Maria de Montmagastrell

Google Maps

Preu
Gratuït. Accés lliure.
Organitza

Públic: +6

Afegir al calendari 2022-07-23 20:00 2022-07-23 21:00 Europe/Madrid Assaig Obert de Rúbrica Teatre Companyia emergent de teatre gestual de carrer per a tots els públics nascuda a final de 2020 de la mà d'Ignasi Busqueta, actor amb trajectòria en projectes de diverses companyies i directors. Orientada al teatre gestual, el circ i la poesia visual, la companyia posa un èmfasi especial en els valors morals i ètics de la societat, i en la vessant utilitària de la creació escènica i l'entreteniment per reflexionar sobre els diferents discursos interpretatius de la realitat. Desclòs és una peça de carrer per a tots els públics que combina el teatre físic i gestual amb la poesia visual i l'art del pallasso poètic. Amb un sol actor en escena i una escenografia plena de sorpreses, l'espectacle reivindica l'aigua com a dret essencial. Què passa quan te n'adones que una cosa tan necessària con l'aigua no la pots agafar amb les teves pròpies mans. El personatge viu un conjunt de peripècies des d'un llenguatge on també el públic hi serà partícip. Rubrica ens convida a sentir, i qui sap si a recordar, el vincle que hi ha entre la idea universal i natural del dret a l'aigua i el desig de la llibertat de tot ésser humà. ----------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Sta. Maria de Montmagastrell Google Maps

Cerca al web

×