FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert de Proyecto Resonantes

Trinario: Cuerpos Resonantes

Jun 16 2022

El punt de partida i eix temàtic de Trinario: Cuerpos Resonantes és el relat sobre els cossos que ressonen des de diferents latituds i territoris, una dramatúrgia corporal que s'entrama en situacions com la construcció de la identitat, el lloc d'origen o la migració. Una peça que es defineix pel seu dinamisme, així com per la diversitat d'imatges i de temporalitats.

Projecte nascut de la coincidència de motivacions artístiques entre els ballarins i creadors Cristóbal Santa María (Xile) i Miquel Barcelona (Catalunya), a través d'un procés de recerca escènica de 4 mesos iniciat virtualment durant la pandèmia i continuat de manera presencial a Barcelona, Madrid i Donosti.

-----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
16 de de juny de 2022
Hora
19:00 h
Lloc

Pl. Major. Tàrrega

Preu
Gratuït
Organitza

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2022-06-16 19:00 2022-06-16 20:00 Europe/Madrid Assaig Obert de Proyecto Resonantes El punt de partida i eix temàtic de Trinario: Cuerpos Resonantes és el relat sobre els cossos que ressonen des de diferents latituds i territoris, una dramatúrgia corporal que s'entrama en situacions com la construcció de la identitat, el lloc d'origen o la migració. Una peça que es defineix pel seu dinamisme, així com per la diversitat d'imatges i de temporalitats. Projecte nascut de la coincidència de motivacions artístiques entre els ballarins i creadors Cristóbal Santa María (Xile) i Miquel Barcelona (Catalunya), a través d'un procés de recerca escènica de 4 mesos iniciat virtualment durant la pandèmia i continuat de manera presencial a Barcelona, Madrid i Donosti. ----------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Pl. Major. Tàrrega

Cerca al web

×