FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert de Sound de Secà

+ (suma)

May 15 2022

Espectacle que té com a punt de partida creatiu el símbol de l'addició (+) que, ajagut al terra, es converteix en una cruïlla, un lloc comú de l'espai públic i un punt de creuament d'itineraris individuals que es reivindica com a punt de trobada de desconeguts. La suma contra els discursos d'odi cap al diferent. La cruïlla com a punt de coincidència amb altres persones. Un encreuament creatiu, participatiu i nocturn.

Des de l'any 2009, la companyia experimenta a través de la percussió en una evolució que l'ha portat a incorporar disciplines com el teatre, la dansa, la veu i la música per crear un llenguatge propi que busca commoure des de la cohesió, la força de la puresa i l'autenticitat. L'any 2017 estrenen el seu primer espectacle estàtic Emoriô a FiraTàrrega. Després han vingut l'itinerant Sabor (2018) i Possê (2020) que inicia una trilogia sobre la comunitat i l'espai públic.

----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
15 de de maig de 2022
Hora
21:30 h
Lloc

Espai Reguer. C/ del Migdia, s/n. Tàrrega

Google Maps

Preu
Gratuït
Organitza

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2022-05-15 21:30 2022-05-15 22:30 Europe/Madrid Assaig Obert de Sound de Secà Espectacle que té com a punt de partida creatiu el símbol de l'addició (+) que, ajagut al terra, es converteix en una cruïlla, un lloc comú de l'espai públic i un punt de creuament d'itineraris individuals que es reivindica com a punt de trobada de desconeguts. La suma contra els discursos d'odi cap al diferent. La cruïlla com a punt de coincidència amb altres persones. Un encreuament creatiu, participatiu i nocturn. Des de l'any 2009, la companyia experimenta a través de la percussió en una evolució que l'ha portat a incorporar disciplines com el teatre, la dansa, la veu i la música per crear un llenguatge propi que busca commoure des de la cohesió, la força de la puresa i l'autenticitat. L'any 2017 estrenen el seu primer espectacle estàtic Emoriô a FiraTàrrega. Després han vingut l'itinerant Sabor (2018) i Possê (2020) que inicia una trilogia sobre la comunitat i l'espai públic. ---------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Espai Reguer. C/ del Migdia, s/n. Tàrrega Google Maps

Cerca al web

×