FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert de Joan Català

Idiòfona

May 21 2022

Joan Català entén el fet escènic com un espai de diàleg entre l'humà, l'objecte i l'entorn, on el joc i el treball s'empasten amb les eines, les vivències i les idees. Es forma en arts plàstiques en circ, en dansa contemporània, teatre de gest i pallasso. Des del 2005 ha treballat en diferents teatres i festivals de tot el món amb les companyies Daraomai, Circus Klezmer, Los 2Play o Cia. Mudances-Àngels Margarit. El 2012 comença a desenvolupar la seva visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans amb l'espectacle Pelat.

En el seu nou projecte Idiòfona coincideixen una idea d'artesania escènica del moviment i la manipulació d'objectes, amb la construcció d'una instal·lació sonora en l'espai públic on la implicació dels públics és primordial en tot el procés de creació. Una instal·lació construïda juntament amb la audiència que observa aquest diàleg entre l'home i la matèria (ferro).

-----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
21 de de maig de 2022
Hora
19:00 h
Lloc

Parc de Sant Eloi. Tàrrega

Punt de trobada: Accés al parc pel Pg. de Simó Canet

Google Maps

Preu
Gratuït
Organitza

Per a tots els públics

Afegir al calendari 2022-05-21 19:00 2022-05-21 20:00 Europe/Madrid Assaig Obert de Joan Català Joan Català entén el fet escènic com un espai de diàleg entre l'humà, l'objecte i l'entorn, on el joc i el treball s'empasten amb les eines, les vivències i les idees. Es forma en arts plàstiques en circ, en dansa contemporània, teatre de gest i pallasso. Des del 2005 ha treballat en diferents teatres i festivals de tot el món amb les companyies Daraomai, Circus Klezmer, Los 2Play o Cia. Mudances-Àngels Margarit. El 2012 comença a desenvolupar la seva visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans amb l'espectacle Pelat. En el seu nou projecte Idiòfona coincideixen una idea d'artesania escènica del moviment i la manipulació d'objectes, amb la construcció d'una instal·lació sonora en l'espai públic on la implicació dels públics és primordial en tot el procés de creació. Una instal·lació construïda juntament amb la audiència que observa aquest diàleg entre l'home i la matèria (ferro). ----------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Parc de Sant Eloi. Tàrrega Punt de trobada: Accés al parc pel Pg. de Simó Canet Google Maps

Cerca al web

×