FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert Col·lectiu Desasosiego

Un segundo bajo la arena

May 6 2022

Projecte de teatre no convencional a partir de l'argument i d'algunes escenes de Bodas de sangre, que mescla teatre i música en directe. Un espectacle plantejat com una experiència on el públic es posa còmode i gaudeix de l'ambient del que podria haver estat aquest banquet nupcial (prenent una beguda, escoltant la música, compartint...), en una atmosfera temporal difícil d'identificar.

Col·lectiu nascut arran d'un projecte acadèmic a l'Escola Universitària ERAM de Girona a partir de l'obra Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca. El Col·lectiu l'integren Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll.

-----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
6 de de maig de 2022
Hora
20:00 h (Visita prèvia opcional al monestir a les 19:00 h)
Lloc

Mas de Colom - Casa Borges

Carrer del Mas d'en Colom, 143. Tàrrega

Google Maps

No hi ha servei de transport.

Preu
Gratuït. Aforament complet. Formulari inscripció a llista d'espera al peu. Opcionalment, els assistents podran fer una visita parcial guiada i gratuïta de 45' abans de l'assaig, a les instal·lacions de Mas de Colom - Casa Borges.
Organitza

Públic +12

Afegir al calendari 2022-05-06 20:00 2022-05-06 21:00 Europe/Madrid Assaig Obert Col·lectiu Desasosiego Projecte de teatre no convencional a partir de l'argument i d'algunes escenes de Bodas de sangre, que mescla teatre i música en directe. Un espectacle plantejat com una experiència on el públic es posa còmode i gaudeix de l'ambient del que podria haver estat aquest banquet nupcial (prenent una beguda, escoltant la música, compartint...), en una atmosfera temporal difícil d'identificar. Col·lectiu nascut arran d'un projecte acadèmic a l'Escola Universitària ERAM de Girona a partir de l'obra Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca. El Col·lectiu l'integren Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll. ----------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Mas de Colom - Casa Borges Carrer del Mas d'en Colom, 143. Tàrrega Google Maps No hi ha servei de transport.

Cerca al web

×