FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig Obert Amer Kabbani (Cia 104º)

Runa

Mar 17 2022

Companyia liderada per Amer Kabbani, format en circ entre Barcelona i Toulouse durant més de 4 anys, i en clown i teatre improvisat a l'escola Factoría Di-Mô. Ha participat en projectes de les companyies de circ Bauala i Amer i Africa Circ Cia. Amb la companyia Nofitstate Circus (UK) ha realitzat 140 representacions de l'espectacle Block arreu d'Europa. Actualment s'endinsa en el món del moviment i la relació del cos amb els objectes. 

Runa és una peça de cos, objecte, so i llum, de circ documental i d'autoficció que s'immergeix en conceptes com la identitat, la família i les fronteres territorials per parlar de la resistència a la pèrdua del record d'un temps passat. Una peça marcada per la impossibilitat de Kabbani de restablir el contacte físic amb la seva família a causa de la guerra de Síria.

----------------------------------

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

Data
17 de de març de 2022
Hora
18:00 h
Lloc

Nau 18 - Cal Trepat

C/ de Josep Trepat Galceran. Tàrrega

Google Maps

Preu
Gratuït. Sense inscripció prèvia
Organitza

Suport a la Creació. FiraTàrrega. Amb el suport de Travesía - Pyrénées de Cirque, projecte europeu de cooperació transfronterera cofinanciat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a tots els públics (recomanat a partir de 12 anys)

Afegir al calendari 2022-03-17 18:00 2022-03-17 19:00 Europe/Madrid Assaig Obert Amer Kabbani (Cia 104º) Companyia liderada per Amer Kabbani, format en circ entre Barcelona i Toulouse durant més de 4 anys, i en clown i teatre improvisat a l'escola Factoría Di-Mô. Ha participat en projectes de les companyies de circ Bauala i Amer i Africa Circ Cia. Amb la companyia Nofitstate Circus (UK) ha realitzat 140 representacions de l'espectacle Block arreu d'Europa. Actualment s'endinsa en el món del moviment i la relació del cos amb els objectes.  Runa és una peça de cos, objecte, so i llum, de circ documental i d'autoficció que s'immergeix en conceptes com la identitat, la família i les fronteres territorials per parlar de la resistència a la pèrdua del record d'un temps passat. Una peça marcada per la impossibilitat de Kabbani de restablir el contacte físic amb la seva família a causa de la guerra de Síria. ---------------------------------- Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors. Nau 18 - Cal Trepat C/ de Josep Trepat Galceran. Tàrrega Google Maps Suport a la Creació. FiraTàrrega. Amb el suport de Travesía - Pyrénées de Cirque, projecte europeu de cooperació transfronterera cofinanciat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Cerca al web

×