FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assaig obert a Tàrrega

Hermanas Picohueso - P-Acte idiota

Apr 29 2021

Companyia balear amb debilitat per la tecnologia i els nous llenguatges escènics multidisciplinaris. Lluki Portas, Diego Ingold i Gal·la Peire alternen les produccions pròpies amb la participació en altres projectes artístics, docents i d'investigació. Fins a la data han realitzat diverses produccions entre les quals cal recordar la recent Excalibur i altres històries d'animals morts, una faula satírica sobre les estructures de poder que vau poder veure a FiraTàrrega 2019.

Com els venedors ambulants que antigament recorrien quilòmetres per mostrar els seus productes enmig de la plaça, la Comunitat Idiota ha arribat. I aquesta vegada no ha arribat tard. Vol mostrar els seus símbols, la seva història, els seus productes, les seves astròlogues, especialistes, els seus memes, les seves esquerdes, la seva música, els seus dubtes i, sobretot, la seva oda al caos. En aquest moment en què ja no sabem contra qui lluitem, ni qui és el nostre enemic, el carricotxe ambulant es trasmuda en pantalles que metrallen les passejants amb imatges i vomiten informació. I l'ésser ambulant es converteix en mil veus i imatges i pren formes múltiples. És a dir, en una atracció interactiva amb l'únic objectiu de menjar el cervell a qualsevol criatura que s'atreveixi a aturar-se davant la meca de la idiotesa.

Data
29 de d’abril de 2021
Hora
20:00 h
Lloc

Nau 18. Cal Trepat. Tàrrega.

Places limitades. Cal fer RESERVA PRÈVIA EN AQUEST FORMULARI

Preu
Gratuït.
Organitza

FiraTàrrega. Suport a la Creació

Públic: + 14 anys

Afegir al calendari 2021-04-29 20:00 2021-04-29 21:05 Europe/Madrid Assaig obert a Tàrrega Companyia balear amb debilitat per la tecnologia i els nous llenguatges escènics multidisciplinaris. Lluki Portas, Diego Ingold i Gal·la Peire alternen les produccions pròpies amb la participació en altres projectes artístics, docents i d'investigació. Fins a la data han realitzat diverses produccions entre les quals cal recordar la recent Excalibur i altres històries d'animals morts, una faula satírica sobre les estructures de poder que vau poder veure a FiraTàrrega 2019. Com els venedors ambulants que antigament recorrien quilòmetres per mostrar els seus productes enmig de la plaça, la Comunitat Idiota ha arribat. I aquesta vegada no ha arribat tard. Vol mostrar els seus símbols, la seva història, els seus productes, les seves astròlogues, especialistes, els seus memes, les seves esquerdes, la seva música, els seus dubtes i, sobretot, la seva oda al caos. En aquest moment en què ja no sabem contra qui lluitem, ni qui és el nostre enemic, el carricotxe ambulant es trasmuda en pantalles que metrallen les passejants amb imatges i vomiten informació. I l'ésser ambulant es converteix en mil veus i imatges i pren formes múltiples. És a dir, en una atracció interactiva amb l'únic objectiu de menjar el cervell a qualsevol criatura que s'atreveixi a aturar-se davant la meca de la idiotesa. Nau 18. Cal Trepat. Tàrrega. Places limitades. Cal fer RESERVA PRÈVIA EN AQUEST FORMULARI FiraTàrrega. Suport a la Creació

Cerca al web

×