FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Circuit Nòmada - València

Àngel Duran i Wonderground

Apr 10 2021

10/04/2021 11h Àngel Duran - The beauty of it - Museu de Belles Arts. València

Peça de dansa contemporània basada en les teories del psicoanalista Carl Jung sobre la dualitat entre la ment conscient i l'inconscient. Exposa la fragilitat de l'home, així com una reflexió sobre l'autenticitat de les accions i els personatges. Duran posa l'artista davant del mirall per descobrir quina és la veritable màscara i per submergir l'espectador en l'inconscient humà, endut per les textures del moviment i de l'expressió.

10/04/2021 13h Wonderground - Rise- Pl. de l'Almoina. València

Quan ens trobem, compartim. I ho fem de mil maneres. Però és des d'allò simple, peculiar i personal, que transformem allò que som i ens aboquem a l'essència de les nostres vides. Les preguntes inflamen la possibilitat de canvis i l'espai urbà pot travessar les formes rectangulars i esdevenir metafòric, transversal, catàrtic o poètic. Trobar-se, trobar-nos, allà on sigui, esdevé el ritual de deixar-nos veure. Aquesta peça és una dansa de diferents disciplines de moviments i expressions.

Data
10 de d’abril de 2021
Hora
11:00 i 13:00h
Lloc

Museu de Belles Arts i Pl. de l'Almoina

València

Organitza

Dansa València i FiraTàrrega

En el marc de Dansa València

Afegir al calendari 2021-04-10 11:00 2021-04-10 13:00 Europe/Madrid Circuit Nòmada - València 10/04/2021 11h Àngel Duran - The beauty of it - Museu de Belles Arts. València Peça de dansa contemporània basada en les teories del psicoanalista Carl Jung sobre la dualitat entre la ment conscient i l'inconscient. Exposa la fragilitat de l'home, així com una reflexió sobre l'autenticitat de les accions i els personatges. Duran posa l'artista davant del mirall per descobrir quina és la veritable màscara i per submergir l'espectador en l'inconscient humà, endut per les textures del moviment i de l'expressió. 10/04/2021 13h Wonderground - Rise- Pl. de l'Almoina. València Quan ens trobem, compartim. I ho fem de mil maneres. Però és des d'allò simple, peculiar i personal, que transformem allò que som i ens aboquem a l'essència de les nostres vides. Les preguntes inflamen la possibilitat de canvis i l'espai urbà pot travessar les formes rectangulars i esdevenir metafòric, transversal, catàrtic o poètic. Trobar-se, trobar-nos, allà on sigui, esdevé el ritual de deixar-nos veure. Aquesta peça és una dansa de diferents disciplines de moviments i expressions. Museu de Belles Arts i Pl. de l'Almoina València Dansa València i FiraTàrrega

Cerca al web

×