FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Íntims Produccions. Podcast sobre la Memòria

Amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega.

Nov 24 2020

La memòria ha de ser un concepte general, que abasti tots els racons. Els entorns rurals tenen una relació curiosa amb la memòria; sempre corren el risc de ser llocs desmemoriats, encara que allà el temps hi corre una mica més lent i les persones i les coses es mantenen durant una mica més de temps. Es proposa parlar-ne en una tertúlia radiofònica en directe que després es pugui penjar a la xarxa en forma de Podcast. La ruralitat com a camp de batalla, com a possibilitat, com a esperança, com a deure i com a deute.

Un podcast dirigit i moderat per Íntims Produccions i Gemma Peris on implicarem el creador Carles Martorell i el seu diàleg musical entre tradició i modernitat Acte de fe; La Soll, que ens parlarà sobre la recuperació de la pedra seca i les cabanes de volta a l'Urgell i de com això afecta l'ecosistema, en especial al món dels ocells; la directora i impulsora del festival Gar-Gar, el nom del qual sorgeix del esgarip d'una d'aquestes aus, parlant sobre l'experiència d'engegar un projecte d'art contemporani en un petit poble com Penelles; Pep Espelt del Konvent de Berga que ens parlarà de que suposa arrencar un projecte artístic des dels marges territorials; Isabel Barios, artista seleccionada a les beques d'art i natura del CAN de Farrera i que actualment desenvolupa la seva tasca artística des de Sarroca de Bellera; Rodrigo Cuevas que farà una apologia de la creació i la vida des del camp; i tancarem amb una repassada al procés d'articulació i consolidaciò del projecte de FiraTàrrega des de la perifèria de Catalunya.

Data
24 de de novembre de 2020
Hora
20:00 h
Lloc

Ràdio Tàrrega 92.3 FM

Organitza

Suport a la Creació. FiraTàrrega, amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega.
 

Aquesta tertúlia estarà disponible per a descàrrega en format Podcast

Afegir al calendari 2020-11-24 20:00 2020-11-24 21:15 Europe/Madrid Íntims Produccions. Podcast sobre la Memòria La memòria ha de ser un concepte general, que abasti tots els racons. Els entorns rurals tenen una relació curiosa amb la memòria; sempre corren el risc de ser llocs desmemoriats, encara que allà el temps hi corre una mica més lent i les persones i les coses es mantenen durant una mica més de temps. Es proposa parlar-ne en una tertúlia radiofònica en directe que després es pugui penjar a la xarxa en forma de Podcast. La ruralitat com a camp de batalla, com a possibilitat, com a esperança, com a deure i com a deute. Un podcast dirigit i moderat per Íntims Produccions i Gemma Peris on implicarem el creador Carles Martorell i el seu diàleg musical entre tradició i modernitat Acte de fe; La Soll, que ens parlarà sobre la recuperació de la pedra seca i les cabanes de volta a l'Urgell i de com això afecta l'ecosistema, en especial al món dels ocells; la directora i impulsora del festival Gar-Gar, el nom del qual sorgeix del esgarip d'una d'aquestes aus, parlant sobre l'experiència d'engegar un projecte d'art contemporani en un petit poble com Penelles; Pep Espelt del Konvent de Berga que ens parlarà de que suposa arrencar un projecte artístic des dels marges territorials; Isabel Barios, artista seleccionada a les beques d'art i natura del CAN de Farrera i que actualment desenvolupa la seva tasca artística des de Sarroca de Bellera; Rodrigo Cuevas que farà una apologia de la creació i la vida des del camp; i tancarem amb una repassada al procés d'articulació i consolidaciò del projecte de FiraTàrrega des de la perifèria de Catalunya. Ràdio Tàrrega 92.3 FM Suport a la Creació. FiraTàrrega, amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega.  

Cerca al web

×