FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

CANCEL·LAT // Assaig obert de la Cia. Pau Palaus a Tàrrega

Zloty Tulipan

Nov 13 2020

En aquest projecte, la Cia. Pau Palaus obre un procés de treball basat en el clown contemporani, el teatre gestual, la improvisació i la música en viu. Colze a colze amb Maria Soler, aprofundint en la intimitat del pallasso i el plaer d'establir una relació íntima amb el públic, tindrà el joc, la imatge poètica, la improvisació i l'emoció compartida com a referents.

Data
13 de de novembre de 2020
Preu
ACTIVITAT CANCEL·lADA PER NORMATIVA COVID
Organitza

Suport a la Creació. FiraTàrrega. Acció vinculada amb la Nuit du Cirque, una iniciativa europea de la Xarxa CircoStrada i CircusNext.

Ús obligatori de mascareta

Afegir al calendari 2020-11-13 18:00 2020-11-13 19:30 Europe/Madrid CANCEL·LAT // Assaig obert de la Cia. Pau Palaus a Tàrrega En aquest projecte, la Cia. Pau Palaus obre un procés de treball basat en el clown contemporani, el teatre gestual, la improvisació i la música en viu. Colze a colze amb Maria Soler, aprofundint en la intimitat del pallasso i el plaer d'establir una relació íntima amb el públic, tindrà el joc, la imatge poètica, la improvisació i l'emoció compartida com a referents. Suport a la Creació. FiraTàrrega. Acció vinculada amb la Nuit du Cirque, una iniciativa europea de la Xarxa CircoStrada i CircusNext.

Cerca al web

×