FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Assajos oberts de Magí Serra i Anamaria Klajnšček i Métrica Bárbara al Festival Danseu

Cossoc | De una en una

Sep 4 2020

Magí Serra es va formar en dansa contemporània a AREA (Barcelona) i SEAD (Àustria). Ha treballat amb Roberto Olivan, GN / MC, Roser López Espinosa, Lali Ayguade entre altres. Va estrenar la seva primera creació Esvorell el 2016 i el seu solo La mesura del detall al Festival Sismògraf 2018. Anamaria Klajnšček es va formar en teatre i dansa a Eslovènia i Amsterdam, ha treballat amb la companyia alemanya TanzMainz, i coreògrafs com Roser López Espinosa, Sharon Eyal, GN/MC, Guy Weisman, Roni Haver o Pere Faura. Cossoc és un duet de dansa de carrer. Una recerca de moviment sobre la complexitat i la senzillesa en les relacions personals. Una finestra per a l'observació i la curiositat del públic, a la frontera entre l'espai públic i l'espai privat.

---------

Métrica Bárbara. Companyia de dansa i teatre físic creada el 2019 per iniciativa de la ballarina i coreògrafa Barbara Cappi, formada al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre. Cappi ha participat en diferents coreografies com Yes We Walk, Yes We Sit, de Xavier Manubens, Cantare con Silenzio, juntament amb Magdalena Garzón, la reposició de Wreck, List of extinct species amb Pietro Marullo o Qüestió d'identitat amb Andrés Corchero. En aquest projecte personal s'acompanya de les experimentades intèrprets Elena Lalucat, Goré Pié i Rosalía Zanón. Inspirada en el paisatge i el treball rurals i evocant la fragilitat, l'equilibri, la matèria i les relacions humanes, la peça De una en una combina la dansa, el teatre visual i d'objectes. A partir de la manipulació d'una trentena de teules, les intèrprets dibuixen paisatges visuals i sonors amb un moviment marcat pel treball físic i els esforços reiterats.

Data
Del 4 al 6 de de setembre de 2020
Lloc

FESTIVAL DANSEU

Del 4 al 6 de setembre

Les Piles

Més info i reserves: https://danseufestival.com/espectacles-2020/

Organitza

Festival Danseu

Suport a la Creació - FiraTàrrega

Del 4 al 6 de setembre de 2020

Afegir al calendari 2020-09-04 12:00 2020-09-06 23:59 Europe/Madrid Assajos oberts de Magí Serra i Anamaria Klajnšček i Métrica Bárbara al Festival Danseu Magí Serra es va formar en dansa contemporània a AREA (Barcelona) i SEAD (Àustria). Ha treballat amb Roberto Olivan, GN / MC, Roser López Espinosa, Lali Ayguade entre altres. Va estrenar la seva primera creació Esvorell el 2016 i el seu solo La mesura del detall al Festival Sismògraf 2018. Anamaria Klajnšček es va formar en teatre i dansa a Eslovènia i Amsterdam, ha treballat amb la companyia alemanya TanzMainz, i coreògrafs com Roser López Espinosa, Sharon Eyal, GN/MC, Guy Weisman, Roni Haver o Pere Faura. Cossoc és un duet de dansa de carrer. Una recerca de moviment sobre la complexitat i la senzillesa en les relacions personals. Una finestra per a l'observació i la curiositat del públic, a la frontera entre l'espai públic i l'espai privat. --------- Métrica Bárbara. Companyia de dansa i teatre físic creada el 2019 per iniciativa de la ballarina i coreògrafa Barbara Cappi, formada al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre. Cappi ha participat en diferents coreografies com Yes We Walk, Yes We Sit, de Xavier Manubens, Cantare con Silenzio, juntament amb Magdalena Garzón, la reposició de Wreck, List of extinct species amb Pietro Marullo o Qüestió d'identitat amb Andrés Corchero. En aquest projecte personal s'acompanya de les experimentades intèrprets Elena Lalucat, Goré Pié i Rosalía Zanón. Inspirada en el paisatge i el treball rurals i evocant la fragilitat, l'equilibri, la matèria i les relacions humanes, la peça De una en una combina la dansa, el teatre visual i d'objectes. A partir de la manipulació d'una trentena de teules, les intèrprets dibuixen paisatges visuals i sonors amb un moviment marcat pel treball físic i els esforços reiterats. FESTIVAL DANSEU Del 4 al 6 de setembre Les Piles Més info i reserves: https://danseufestival.com/espectacles-2020/ Festival Danseu Suport a la Creació - FiraTàrrega

Cerca al web

×