FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Presentació del programa Suport a la Creació 2019

May 8 2019

10:30 «Crear a la perifèria» Taula de debat sobre acompanyament de processos de creació artística des dels equipaments culturals descentralizats

Una oportunitat per conèixer de primera mà com diversos equipaments o organitzacions de la perifèria cultural acompanyen els processos creatius. Al llarg del debat podrem parlar sobre ciutats d'acollida, espais per a la creació, residències artístiques, innovació, coproducció, experiències amb públics, circuits de distribució d'espectacles i, en general, sobre els reptes que afronta el present i el futur de la creació. ACTIVITAT PROFESSIONAL restringida a tècnics de Cultura i gestors d'equipaments escènics del territori.

Ponents Júlia Farrero (creadora), Margarida Troguet (freelance), Vicent Fibla (Eufònic) i Mike Ribalta (FiraTàrrega) Moderador Oriol Martí Sambola (Director de Cultura Aj. Tàrrega)

12:15 Roda de premsa de presentació del programa Suport a la Creació 2019 de FiraTàrrega

A càrrec d'Anna Giribet Argilès (directora artística) i Maria Capell (tècnica de Programació).

FiraTàrrega encara una nova etapa del programa Suport a la Creació integrant-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat i ciutadania. Un programa que preveu diferents tipologies de projectes, l'acompanyament de processos creatius a llarg termini, la inclusió dels pobles agregats de Tàrrega com a espais per a la creació i la incorporació de l'últim esglaó de la cadena de valor per als projectes artístics: la distribució i el mercat.

13:00 Assaig - demo de la companyia Rauxa a la Nau 18

La crisi de la imaginació és un espectacle multidisciplinari que se serveix del moviment, l'acrobàcia, la manipulació d'objectes i titelles, la música... Un món on, sobretot, es reivindica el poder de la imaginació, la fabulació perduda dels nens, plena de grans somnis i d'objectius.

Data
8 de de maig de 2019
Hora
10:30
Lloc

Sala d'Actes

Cal Trepat

Tàrrega

Organitza

FiraTàrrega

Activitat restringida a professionals i premsa

Afegir al calendari 2019-05-08 10:30 2019-05-08 13:24 Europe/Madrid Presentació del programa Suport a la Creació 2019 10:30 «Crear a la perifèria» Taula de debat sobre acompanyament de processos de creació artística des dels equipaments culturals descentralizats Una oportunitat per conèixer de primera mà com diversos equipaments o organitzacions de la perifèria cultural acompanyen els processos creatius. Al llarg del debat podrem parlar sobre ciutats d'acollida, espais per a la creació, residències artístiques, innovació, coproducció, experiències amb públics, circuits de distribució d'espectacles i, en general, sobre els reptes que afronta el present i el futur de la creació. ACTIVITAT PROFESSIONAL restringida a tècnics de Cultura i gestors d'equipaments escènics del territori. Ponents Júlia Farrero (creadora), Margarida Troguet (freelance), Vicent Fibla (Eufònic) i Mike Ribalta (FiraTàrrega) Moderador Oriol Martí Sambola (Director de Cultura Aj. Tàrrega) 12:15 Roda de premsa de presentació del programa Suport a la Creació 2019 de FiraTàrrega A càrrec d'Anna Giribet Argilès (directora artística) i Maria Capell (tècnica de Programació). FiraTàrrega encara una nova etapa del programa Suport a la Creació integrant-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat i ciutadania. Un programa que preveu diferents tipologies de projectes, l'acompanyament de processos creatius a llarg termini, la inclusió dels pobles agregats de Tàrrega com a espais per a la creació i la incorporació de l'últim esglaó de la cadena de valor per als projectes artístics: la distribució i el mercat. 13:00 Assaig - demo de la companyia Rauxa a la Nau 18 La crisi de la imaginació és un espectacle multidisciplinari que se serveix del moviment, l'acrobàcia, la manipulació d'objectes i titelles, la música... Un món on, sobretot, es reivindica el poder de la imaginació, la fabulació perduda dels nens, plena de grans somnis i d'objectius. Sala d'Actes Cal Trepat Tàrrega FiraTàrrega

Cerca al web

×