FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Exposició Pati Baztán

EARTH SKIN

Sep 30 2018

L'artista plàstica Pati Baztán ens presenta algunes de les seves últimes obres realitzades amb la nova i innovadora tècnica pictòrica de creació pròpia a la que ha batejat com a EARTH SKIN.

Nascuda a Mèrida al 82 i llicenciada en Arquitectura Superior per la universitat de Barcelona, ha passat per diversos països com ara Uruguay, Brasil, Sèrbia o França i ha exposat a diverses gal.leries d'arreu, actualment és artista de la galería Miquel Alzueta de Barcelona. Destaquen les seves intervencions efímeres a gran escala com ara la realització del club per la Fira de Tàrrega on va cobrir parets i sostre d'una nau de 500 m2 amb un gran mural sobre tela, el mur de Torrassa a Hospitalet pel projecte 12+1 de Contorno Urbano o la intervenció pel Festival Insòlit a Palma de Mallorca.

La seva obra tracta sobre la simplificació de la contraposició ple-buit, sobre com fer emergir una textura, d'apariència plàstica però orgánica en realitat, mitjançant l'aplicació inversa de la pintura sobre la tela i evocar així al més profund de la indentitat personal, al subconscient més primigeni.

Data
30 de de setembre de 2018
Lloc

Museu Comarcal

Organitza

FiraTàrrega

Museu Comarcal

Del 5 al 30 de setembre

Afegir al calendari 2018-09-30 09:00 2018-09-30 20:00 Europe/Madrid Exposició Pati Baztán L'artista plàstica Pati Baztán ens presenta algunes de les seves últimes obres realitzades amb la nova i innovadora tècnica pictòrica de creació pròpia a la que ha batejat com a EARTH SKIN. Nascuda a Mèrida al 82 i llicenciada en Arquitectura Superior per la universitat de Barcelona, ha passat per diversos països com ara Uruguay, Brasil, Sèrbia o França i ha exposat a diverses gal.leries d'arreu, actualment és artista de la galería Miquel Alzueta de Barcelona. Destaquen les seves intervencions efímeres a gran escala com ara la realització del club per la Fira de Tàrrega on va cobrir parets i sostre d'una nau de 500 m2 amb un gran mural sobre tela, el mur de Torrassa a Hospitalet pel projecte 12+1 de Contorno Urbano o la intervenció pel Festival Insòlit a Palma de Mallorca. La seva obra tracta sobre la simplificació de la contraposició ple-buit, sobre com fer emergir una textura, d'apariència plàstica però orgánica en realitat, mitjançant l'aplicació inversa de la pintura sobre la tela i evocar així al més profund de la indentitat personal, al subconscient més primigeni. Museu Comarcal FiraTàrrega Museu Comarcal

Cerca al web

×