FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Què necessita la meva ciutat

Captació d'opinions de la ciutadania

Jun 12 2017

El col·lectiu Harinera, amb la creadora xilena Andrea Paz -exalumna del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega- al capdavant convida a la ciutadania de Tàrrega a participar en el desenvolupament de manifestos que representin l'imaginari social al voltant de la pregunta: què necessita la meva ciutat? Aquests materials seran emprats en la confecció de la dramatúrgia de l'espectacle Harinera que es presentarà a FiraTàrrega 2017. Fes sentir la teva veu!

Sobre l'espectacle. A partir del concepte de precarietat com a forma de govern, Harinera reflexiona sobre la responsabilitat col·lectiva i individual davant de situacions de canvi. L'obra es posiciona en un espai urbà buit, metàfora del mercat immobiliari lucratiu que condiciona el futur del territori i dels seus habitants.

Data
12 de de juny de 2017
Hora
de 10:00 a 13:00h
Lloc

Plaça Major de Tàrrega, davant de la botiga de Fotografia Solé, en el marc del mercat setmanal

Preu
--
Organitza

Colectivo Harinera.

FiraTàrrega - Suport a la Creació

Fes sentir la teva veu!

Afegir al calendari 2017-06-12 10:00 2017-06-12 13:00 Europe/Madrid Què necessita la meva ciutat El col·lectiu Harinera, amb la creadora xilena Andrea Paz -exalumna del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega- al capdavant convida a la ciutadania de Tàrrega a participar en el desenvolupament de manifestos que representin l'imaginari social al voltant de la pregunta: què necessita la meva ciutat? Aquests materials seran emprats en la confecció de la dramatúrgia de l'espectacle Harinera que es presentarà a FiraTàrrega 2017. Fes sentir la teva veu! Sobre l'espectacle. A partir del concepte de precarietat com a forma de govern, Harinera reflexiona sobre la responsabilitat col·lectiva i individual davant de situacions de canvi. L'obra es posiciona en un espai urbà buit, metàfora del mercat immobiliari lucratiu que condiciona el futur del territori i dels seus habitants. Plaça Major de Tàrrega, davant de la botiga de Fotografia Solé, en el marc del mercat setmanal Colectivo Harinera. FiraTàrrega - Suport a la Creació

Cerca al web

×