FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Agenda

← Altres actes

Caminada pel Segarra - Garrigues

May 20 2017

La caminada forma part del procés d'investigació del projecte artístic que Pamela Montenegro presenta dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017 i que tracta sobre l'explotació agrària del territori. Durant el recorregut s'enregistrarà material audiovisual.

Pamela Montenegro és una artista plàstica i performer uruguaiana que ha realitzat diverses exposicions i intervencions a l'espai públic.

Durada prevista: 90 minuts

Data
20 de de maig de 2017
Hora
9:00h matí
Lloc

Sortida des de la Pl. de les Nacions de Tàrrega.

Preu
Gratis
Organitza

FiraTàrrega. Suport a la Creació

Guiada per l'artista uruguaiana Pamela Montenegro

Afegir al calendari 2017-05-20 09:00 2017-05-20 10:30 Europe/Madrid Caminada pel Segarra - Garrigues La caminada forma part del procés d'investigació del projecte artístic que Pamela Montenegro presenta dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017 i que tracta sobre l'explotació agrària del territori. Durant el recorregut s'enregistrarà material audiovisual. Pamela Montenegro és una artista plàstica i performer uruguaiana que ha realitzat diverses exposicions i intervencions a l'espai públic. Durada prevista: 90 minuts Sortida des de la Pl. de les Nacions de Tàrrega. FiraTàrrega. Suport a la Creació

Cerca al web

×