FiraTàrrega. Teatre al carrer

Treball en xarxa

FiraTàrrega està vinculada a diverses xarxes nacionals i internacionals d'arts escèniques, d'arts de carrer i de territori

  • Agenda Rural de Catalunya: com a integrants de la plataforma Arts de Carrer, contribuïm al desenvolupament de l'Agenda Rural de Catalunya, que té com a objectiu identificar les necessitats i reptes del territori rural per garantir-ne les condicions de vida i de desenvolupament.
  • Arts de Carrer: plataforma que agrupa festivals, fires i mostres de Catalunya que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.
  • Circostrada: xarxa europea que treballa per al desenvolupament del circ i les arts de carrer.
  • COFAE (organització integrada a IETM): associació que aglutina les fires d'arts escèniques més importants de l'Estat espanyol.
  • IN SITU és la plataforma europea per a la creació artística a l'espai públic. Està liderada per Lieux Publics, centre europeu i nacional de creació artística a l'espai públic, amb seu a Marsella (FR). Des del 2003, ha donat suport a més de 270 artistes i reuneix 19 socis de 13 estats: Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, França, Hongria, Itàlia, Kosovo, els Països Baixos, Noruega, Espanya, el Regne Unit i els Estats Units d'Amèrica. IN SITU també aplega 13 socis associats de Bèlgica, França i 9 estats addicionals: Xina, Finlàndia, Alemanya, Lituània, Portugal, Eslovàquia, Corea del Sud, Sri Lanka i Taiwan. The project 

Així mateix, també participa en projectes europeus vinculats a les arts de carrer i a les arts escèniques, amb socis de diversos països.

  • (UN)COMMON SPACES, 2020-2024. Projecte liderat per la xarxa IN SITU que té l'objectiu de donar suport a les arts de carrer com a disciplina artística que permet reinventar la relació entre el sector cultural i la ciutadania.
  • SPEAK OUT, 2023-2024, Projecte liderat per la FEDEC (European Federation of Professional Circus Schools) que té com a objectiu la prevenció de tota mena de discriminació i violència de gènere en el sector del circ i les arts de carrer. En el marc d'aquest projecte, Tàrrega acollirà una formació el setembre de 2024. 

Cerca al web

×