FiraTàrrega. Teatre al carrer


Synopsis

Duet of dance and balancing designed to integrate into the environment. A hypnotic choreography full of suggestive images of what two bodies in constant balance can do. A movement researching the complexity and simplicity of a personal relationship.

Staff

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTÈRPRETS: Magí Serra i AnaMaria Klajnšček COMPOSITOR: Santi Careta FOTOGRAFIA: Nora Baylach VIDEO: Ignasi Castanyer. Amb suport de gestió de ELCLIMAMOLA DISTRIBUCIÓ: Fani Benages COPRODUCTORS: FiraTàrrega, El Graner Centre de Creació, Centre de Creació Roca Umbert AMB EL SUPORT DE: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya AGRAÏMENTS ESPECIALS: Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik, Adria Pinar i Sergio Roca. Amb la complicitat del Sismògraf i l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Web

www.cossoc.org

Sessions
  • 09 September: 19:15
  • 10 September: 19:15
  • 11 September: 19:15
  • 12 September: 19:15
Venue
St. Eloi - Pg Simó Canet
Discipline
Dance
Price
5 EUR
Recommended audience
All audiences
Director
AnaMaria Klajnšček i Magí Serra
Comments
La durada inclou el desplaçament a peu fins a l’espai d’actuació. Punt de trobada i validació d'entrades: Parc de Sant Eloi – Passeig de Simó Canet Suport a la Creació 2020 #Contemplació #Equilibris #Cossos
Premiere
No
Language
No text
Lenght
65'
Region
Catalunya

Venue

Search

×