FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'Associació Paupaterres, activistes incansables de la cultura i de la música, i organitzadors del festival Paupaterres, proposen una nit panoràmica de música electrònica amb el duo de DJ Twofriendjvinil integrat per Xavi Castaño i Albert Tàpies. Dos amics apassionats dels vinils i la música electrònica que, durant els 90 i ben entrats els 2000, van punxar als millors locals de Ponent i de Barcelona, amb nits inoblidables. Ara, juntament amb Calidos, han concebut un xou vibrant, ple de beats per minut i amb peces de l'escena electrònica, de la més clàssica fins a la més actual.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Albert Tàpies (dj), Xavier Castaño (dj)


Actuacions
  • Dia 08: 01:30
Espai
Espai Reguer - Vera
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Twofriendjvinil
Observacions
#Música
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
330'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×