FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça que tracta el concepte de la domesticació com un acte de rebel·lia que permet fer un pols entre els ritus culturals de la tradició i les formes pròpies de la hibridació coreogràfica. A cavall entre el flamenc, la dansa espanyola i la contemporània, explora els conceptes de crueltat, abús de poder i violència en nom de l’honor, els costums o les creences. Un acte de rebel·lió a través de la dansa, que s'inspira en les pràctiques de resistència i els pactes, amb la consciència que subvertir la norma és l'únic camí cap a la salvació.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA Daniel Doña INTERPRETACIÓ I COREOGRAFIA Cristian Martín, Daniel Doña COMPOSICIÓ MUSICAL Carlos Cuenca PRODUCCIÓ DDCdanza – Daniel Doña DISSENY VESTUARI Cristian Martín FOTOGRAFIA I DISSENY GRÀFIC Selfie Photografy PRODUCCIÓ EXECUTIVA Ana Botía DISTRIBUCIÓ a+ Soluciones Culturales. LA LLOTJA ESTAND 43

Web

https://www.ddcdanzadanieldona.com/en

Actuacions
  • Dia 06: 22:00
  • Dia 07: 20:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Daniel Doña
Observacions
#Duo #Poder #Domesticació #Honor
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Comunidad de Madrid
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×