FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de funambulisme ―equilibri sobre cable en altura― que vol humanitzar la disciplina, acostant-la al públic i posant-la al dia des de l'emoció, el cos i el llenguatge universal del gest i la dansa-teatre. Una proposta plàstica arriscada i delicada on prenen especial força el desafiament, la suggestió i la simbologia de les imatges.

Fitxa artística

CREACIÓ/IDEA ORIGINAL Mariona Moya - La Córcoles INTERPRETACIÓ Mariona Moya ACOMPANYAMENT A LA CREACIÓ, ESCRIPTURA I VISIÓ EXTERNA Sergi Ots ACOMPANYAMENT COREOGRÀFIC Olga Cobos ACOMPANYAMENT EN DISSENY D'ESCENOGRAFIA Isaac Lucas TÈCNIC D'INSTAL·LACIÓ Isaac Lucas CONSTRUCCIÓ ESTRUCTURA DE CIRC José Manuel Pérez Fenoy CONSTRUCCIÓ D'ATREZZO Hèlios d’Armengol i El ferrer de les Arts VESTUARI La Corcoles i Carme Puigdevall CREACIÓ BANDA SONORA Zesar Martinez - 'Zinkman' i Albert Dondarza FOTOGRAFIA/IMATGE Julià Rocha-Aperture VISUALS I ALEX GRIFFIN PRODUCCIÓ La Corcoles COPRODUCCIÓ El Canal Centre d’Arts Escèniques de Salt - Ajuntament de Salt i FiraTàrrega. AMB EL SUPORT DE Festival Esbaiola’t, Festival Grec de Barcelona, Festival dos Canais Portugal i Festival Ona Dance AGRAÏMENTS Cia.Estampades, Olivier Roustan-Cie.La Coupole, Cia.Vöel, Col.lectiu de Circ de Girona CPCG i Roger Compte. Projecte Seleccionat dins el projecte EKO Pirineus de Circ, cofinançat pel FEDER. Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega. LA LLOTJA ESTAND 43

Web

www.cialacorcoles.com

Actuacions
  • Dia 05: 20:30
  • Dia 06: 20:45
  • Dia 07: 20:45
Espai
St. Eloi - Pla dels Dipòsits
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sergi Ots i Mariona Moya
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet. #Duel #Límits #Virtuosisme
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×