FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Carla Sisteré i Anna Sagrera es lliuren a una coreografia enèrgica, física i vital en una peça de dansa-teatre que tracta sobre l’odi, l’aprenentatge i l’amor propi. Tot plegat mentre criden, ploren, riuen i mengen crispetes. Tocar fons i reconstruir-se, per celebrar, finalment, sota una pluja de confeti.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Anna Sagrera i Carla Sisteré TEXT Carla Sisteré VESTUARI Miona TÈCNIC Aaron Vázquez MÚSICA ESCENA COREOGRÀFICA Alexander Espinoza SUPORT Centre Cívic Can Clariana, Otra Danza, Red ACielo Abierto 2023 DISTRIBUCIÓ Fani Benages. LA LLOTJA ESTAND 39

Actuacions
  • Dia 06: 10:00, 18:30
Espai
Piscines Municipals
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Carla Sisteré
Observacions
Aquest espectacle es ven conjuntament amb el de Pau Palaus (Pack Duo) i la durada total de la sessió és de 90'. Sense seient. A l'espai hi haurà Servei de Bar. El QR publicat al programa proveeix la traducció dels textos a l'anglès. #Duo #TocarFons #Odi
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
20'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×