FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre comediants treballen en un castell del terror que, malauradament, no té gaires visitants. Fa temps que el balanç econòmic no quadra i el seu modus vivendi penja d'un fil. Necessiten que el xou funcioni i que la gent tremoli de por. Tot seria molt més fàcil si no fos perquè són ells mateixos, precisament, els qui tenen més por.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Maite Guevara INTÈRPRETS Txefo Rodríguez, Joseba Uribarri, Haizea Águila, Maite Guevara ASSISTENT DIRECCIÓ Ana Otsoa VESTUARI Betitxe Saitua ESCENOGRAFIA Atx Diseinua eta Sorkuntza ATREZZO Javier Tirado CARACTERITZACIÓ I-Real Make Up FX IL·LUMINACIÓ María Victoria Rosa TÈCNICA DE SO I LLUM María Victoria Rosa VEU GÀRGOLA Borja Ruiz. LA LLOTJA ESTAND 04

Actuacions
  • Dia 06: 22:30
  • Dia 07: 22:30
Espai
Escola Vedruna - Pati
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Pablo Ibarluzea, Borja Ruiz
Observacions
Accés per la porta posterior del pati, al C/ del Dr. Flèming, 41. L'espectacle té lloc a l'aire lliure i l'entrada no garanteix el dret a seient. #Humor #CastellDelTerror
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Euskadi

Localització de l'espai

Cerca al web

×