FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Com érem als 20 anys? Què és l'amor? Qui són els nostres fills? En què ens estem convertint? Què els passa als nostres pares? Què li passa al món que ens envolta? Com ens afecta? Què ha passat? Què està passant? Una història familiar imbricada amb les transformacions del món en el canvi de mil·lenni. La gran desfilada d’una vida que passa. Una aproximació a un futur encara possible. Un fresc teatral i coreogràfic deambulatori per a tots els públics. ESPECTACLE IN SITU 2024

Fitxa artística

INTERPRETACIÓ Doriane Moretus, Patrick Dordoigne AJUDANT DIRECCIÓ Marine Garcia DIRECCIÓ ASSOCIADA Gaëlle Vanoudenhoven RECERCA Kaori Ito REGIDORIA Achil Bras TRAMOIA Séverine Rovel TÈCNIC SO Antoine Moriau DISSENY VESTUARI Magali Castellan CONSTRUCCIÓ ESCENA Yanosh Hrdy, Achil Bras, Séverine Rovel GESTIÓ FINANCERA Les Thérèses PRODUCCIÓ I TOUR MANAGER FRANÇA Hélène Bourdon PRODUCCIÓ I TOUR MANAGER INTERNACIONAL Paco Bialek COPRODUCCIÓ Le Théâtre Au fil de l’eau, Pantin (FR), CNAREP* les Ateliers Frappaz, Villeurbanne (FR), CNAREP Atelier 231, Sotteville-Lès-Rouen (FR), CNAREP Sur le Pont, La Rochelle (FR), CNAREP la Paperie, Angers (FR), CNAREP le Boulon, Vieux-Condé (FR), CNAREP le Fourneau, Brest (FR), CNAREP Quelques p’Arts, Annonay (FR), Le festival les Années Joué, Joué les Tours (FR) RESIDÈNCIES La Déferlante – City of St Hilaire de Riez (FR), La Transverse, Corbigny (FR), Le 37ème Parallèle, Tours (FR), Le Lieu, Gambais (FR), Quelques P’Arts National Outdoor Production Center, Annonay (FR), Sur Le Pont National Outdoor Production Center, La Rochelle (FR) FINANÇAMENT Society of Authors SACD «Writing for Outdoor» Grant 2019, Ministry of Culture’s Directorate General of Artistic Creation «Writing for Outdoor» Grant 2019, Ministry of Culture’s Directorate-General of Artistic Creation Outdoor Arts Grant, Watchful production is subsidised by Ile de France Region’s Cultural Department. ADHOK Company is approved and funded by the Ile de France’s Regional Department of Cultural Affairs, Ministry of Culture

Web

https://adhok.org/

Actuacions
  • Dia 05: 19:15
  • Dia 06: 19:30
Espai
St. Eloi - Pla dels Dipòsits
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Doriane Moretus i Patrick Dordoigne
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet. Espectacle amb pirotècnia. #Itinerància #PasDeLaVida
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×