FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Peça de carrer que combina el teatre físic i gestual amb la poesia visual i l’art del pallasso poètic. L’espectacle reivindica l’aigua com a dret essencial. Què passa quan t’adones que una cosa tan necessària con l’aigua no la pots agafar amb les teves pròpies mans. Rubrica ens convida a sentir, i qui sap si a recordar, el vincle que hi ha entre la idea universal i natural del dret a l’aigua i el desig de la llibertat de tot ésser humà.

Fitxa artística

IDEA, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Ignasi Busqueta MÚSICA ORIGINAL: Joan Bramón ESCENOGRAFIA: Oriol Casso, Joan Domingo, Diego Caicedo VESTUARI: Eva Gubau VÍDEO I FOTOGRAFIA: Julia Girós AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Actuacions
Espai
Espai Reguer

Gènere
Teatre
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Aïna Rovira
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×