FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Peça que combina el teatre físic i gestual amb l’art del pallasso poètic i la música en viu. Amb un actor i un músic en escena, l’espectacle reivindica l’aigua com a dret essencial. Què passa quan te n’adones que una cosa tan necessària con l’aigua no la pots agafar amb les teves pròpies mans? Rubrica ens convida a sentir, i qui sap si a recordar, el vincle que hi ha entre la idea universal i natural del dret a l’aigua i el desig de la llibertat de tot ésser humà.

Fitxa artística

IDEA I CREACIÓ ARTÍSTICA: Ignasi Busqueta Franco i Joan Domingo INTÈPRETS: Luis Rojas i Ignasi Busqueta MÚSICA EN VIU: Luis Rojas CREACIÓ MUSICAL: Joan Bramon i Luis Rojas VESTUARI: Sara Allende Daroka i Eva Gubau ESCENOGRAFIA: Oriol Casso i Raúl Godina MECANISMES ESCENOGRÀFICS: Gerard Gert Cobbaert i Joan Domingo ACOMPANYAMENT ARTÍSTIC: Sergi Estabenell i Aina Rovira DISTRIBUCIÓ: Maria Griño VÍDEO I FOTOGRAFIA: Julia Girós Amb la complicitat del Festival CircPicat, Cal Gras i l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega

Actuacions
  • Dia 09: 11:30, 19:15
  • Dia 10: 11:30, 19:15
  • Dia 11: 11:30, 18:00
Espai
Espai Reguer

Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Joan Domingo i Ignasi Busqueta
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×