Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

¿Quieres recibir el email en castellano?
Do you want to receive this e-mail in English?

Butlletí Firatàrrega

#02    20 de desembre de 2013
 

Oberta la convocatòria per acollir una companyia resident al Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega

FiraTàrrega ha obert la convocatòria per buscar companyia resident, una nova acció que complementa el Programa de Suport a la Creació. La formació escollida tindrà la possibilitat d'impulsar un projecte de creació artística professional amb una sèrie de recursos oferts per FiraTàrrega: una beca anual de 3.000 euros, una oficina dins del viver d'Empreses CEI Tàrrega i un acompanyament integral de la companyia en el seu desenvolupament, tant empresarial com artístic. A més a més, la Fira posa a la seva disposició espais d'assaig de la ciutat i un estand gratuït a La Llotja professional de la fira. L'espectacle resultant de la residència serà inclòs dins de la programació oficial de FiraTàrrega. La proposta s'adreça a companyies teatrals amb seu administrativa a Catalunya, que s'hi poden presentar fins al 31 de març de 2014. La companyia seleccionada signarà un contracte amb la Fira de Teatre al Carrer durant un període mínim de 24 mesos i un màxim de 36.

A través del Programa de Suport a la Creació, la Fira estableix un pla de residències artístiques que contempla tres línies d'actuació: a part de la Companyia Resident, en el programa s'inclouen també els Laboratoris de creació i les Residències Creatives. En els tres casos, tota l'estructura i els serveis de FiraTàrrega es posen al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma als seus espectacles. Amb el programa de suport a la creació, FiraTàrrega posa el seu gra de sorra en la R+D+I (Recerca, Desenvolupament i Innovació) de les arts escèniques, alhora que dóna suport a la creació i participa activament al desenvolupament territorial.

Més informació Companyia Resident
 

Notícies

FiraTàrrega i el Teatre Auditori de Granollers firmen un acord de col•laboració

[ + Més ]

El Consell d'Administració de FiraTàrrega revalida per quatre anys a Jordi Duran en el càrrec de director artístic

[ + Més ]

Blog

Història d’un programador

Per Jordi Duran i Roldós, director artístic. Text publicat a El Cartipàs d’Olot el desembre de 2013 Un mòbil que sona. Un grup de nens inquiets asseguts a primera fila. Una persiana, una rialla, un home amb incontinència verbal i una dona baixa que vol que una dona alta la deixi passar al seu davant. ... [ + Més ]

Destaquem

Estudi de l'impacte econòmic global de FiraTàrrega 2011 i 2012

Agenda

Dijous, 15 de de gener de 2015

Termini recepció propostes artístiques 2015

Dilluns, 31 de de març de 2014

Termini convocatòria Companyia Resident FiraTàrrega

Dimecres, 15 de d’abril de 2015

Termini presentació treballs Premi Ramon Roca Boncompte

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa