FiraTàrrega. Teatre al carrer

Què és FiraTàrrega

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

En tant que punt de trobada i de debat de referència internacional, el nostre objectiu principal és la dinamització del mercat de les arts escèniques, obrint la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

Altres objectius més específics són el suport a la creació dels artistes, l’impuls de la formació, centrada en la creació artística i la gestió de la cultura i la generació d’aliances estratègiques per desenvolupar circuïts o produccions transnacionals d’arts de carrer.

L’estructura organitzativa de FiraTàrrega està emparada per un Consell d’Administració del qual formen part l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura.

FiraTàrrega forma part de les xarxes Circostrada, Xarxa Alcover, ArtsdeCarrer i COFAE.

Si en voleu saber més

El nostre objectiu principal és la dinamització del mercat de les arts escèniques

L'equip

Edicions anteriors

Col·labora amb nosaltres

Les possibilitats de ser patrocinador, col·laborador o mecenes de FiraTàrrega són múltiples i variades i comporten una sèrie de contraprestacions que van des de la vinculació de l’empresa amb les institucions públiques que la fomenten, mitjançant actes protocol·laris, suports gràfics oficials, mitjans de comunicació… fins a la promoció i la difusió directes.

Més informació: Àrea de Recursos. Tel. 973 310 854

Documents

Cerca al web

×