FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de carrer que fa un reconeixement als referents dramàtics oblidats de la literatura del Siglo de Oro i que té l'objectiu de posar la dona en el centre de l'escena. En el nus del conflicte, els escriptors auris i un comando d'escriptores de l'època liderades per María de Zayas, protagonitzen una batalla dialèctica centrada en el paper de la dona en aquest període. Un contrapunt contemporani i enginyós a la tradicional mirada androcèntrica de la història de la literatura. Una coproducció de FiraTàrrega i el Festival de Almagro, dirigida per Txell Roda.

Fitxa artística

Direcció: Txell Roda Dramatúrgia: Jonay Roda Intèrprets: Pilar Martínez, Manel Veiga, Mònica Lucchetti, Laura López, Genís Campillo (en curs), amb la participació d'actius artístics locals Música original i interpretació: Jaco Abel Producció executiva: Giulia Poltronieri Tècnic de llum i so: Noel Jiménez. Un espectacle de mvmproduccions. Una coproducció de Teatre de Ponent, FiraTàrrega i Festival de Almagro 2017. Espectacle inclòs al programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2017. En residència a la Nau Ivanow. Dramatúrgia lliure inspirada en textos dels autors del Siglo de Oro i en converses amb els filòlegs Eugenia Fosalba (Universitat de Girona), Ramón Valdés (Universitat Autònoma de Barcelona) i Ely Treviño (UAB i Universidad de Monterey. Mèxic)

Actuacions
  • Dia 07: 19:00; 21:00
  • Dia 08: 19:00; 23:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Teatre
Preu entrada
8 EUR
Públic recomanat
Adults
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×