FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un espai buit, erm, inhabitat. Un projecte no realitzat, una ciutat fora de la ciutat, als seus marges. Un recorregut pels seus murs invisibles. Què hi resta, allí, als marges de la ciutat? Què s’hi amaga, en aquell llindar entre allò que és ciutat i allò que ja no ho és? I, de la mateixa manera, els marges de la societat són encara part de la societat? Només endinsant-nos-hi i reconeixent-los podrem sentir-los, comprendre’ls, interrogar-nos sobre ells.

Espectacle sense seient que implica un recorregut a peu per un terreny rústec, fora de la ciutat. Porteu calçat tancat i còmode. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Prèvia presentació de l'entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al lloc d'actuació. La durada inclou els desplaçaments d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: C/ Ferran Saperes (davant Cementiri).

Actuacions
  • Dia 09: 10:30(cat); 17:00(cat); 19:00(eng)
  • Dia 10: 10:30(cast); 17:00(eng); 19:00(cast)
  • Dia 11: 10:30(eng); 17:00(cast); 19:00(cat)
Espai
E. silere
Gènere
Site Specific
Preu entrada
12 EUR
Director
Maria Capell Pera
Estrena
Idioma
Segons passi
Durada
90'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×