Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

Butlletí Firatàrrega

#08    
 

Oberta la preinscripció per a la segona edició del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega

Des del dia 1 de juliol al 31 d'octubre queda obert el període de preinscripció al Màster de Creació en Arts de Carrer, que  tindrà lloc de gener a octubre de 2015. La preinscripció es pot formalitzar a través del web www.masterfiratarrega.eu.

El Master, de caràcter biennal, té l'objectiu de formar professionals de la creació a l'espai públic i és una iniciativa pedagògica pionera impulsada conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida.

Paral·lelament, està oberta la preinscripció als cursos universitaris "Expert en Ciutat i Creació Artística", "Ciutat: art, pensament i societat" i "Polítiques, comunicació i producció de les arts de carrer".

Més informació

 

Notícies

Neix una plataforma de festivals i fires d’arts de carrer de Catalunya

La Plataforma Arts de Carrer reuneix sota un mateix sostre vuit festivals, fires i mostres que comparteixen el carrer com a espai d'exhibició [ + Més ]

La Diputació de Lleida impulsa la programació escènica a les comarques lleidatanes a través de FiraTàrrega 2014

Fins al proper 5 de setembre, els programadors dels diferents municipis lleidatans es poden acollir a una línia de suport per la qual la Diputació de Lleida assumeix el cost de l'acreditació professional a l'edició d'enguany de FiraTàrrega [ + Més ]

Destaquem

Web suggerida: Recomana.cat

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa