Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

¿Quieres recibir el email en castellano?

Butlletí Firatàrrega

#05    06/05/2014
 

Audició d'artistes per a l'espectacle inaugural de FiraTàrrega 2014

Es convoca una audició per seleccionar actors i/o ballarins (sense distinció de sexe) que vulguin participar en l'espectacle inaugural de FiraTàrrega 2014. Els artistes seleccionats faran una residència a la ciutat de Tàrrega entre l'11 d'agost i el 14 de setembre que inclourà els assajos i la representació de l'espectacle.

Es requereix que els artistes tinguin experiència en arts de carrer, capacitat per treballar en equip, habilitats físiques (coordinació, potència, netedat i precisió en el gest, memòria corporal) i capacitats expressives emocionals. Es valorarà formació en teatre gestual, teatre d'objectes, Commedia dell'Arte i clown.

Als artistes seleccionats se'ls facilitarà allotjament i manutenció durant la residència i percebran els corresponents honoraris professionals.

 

Selecció i desenvolupament de l'audició

Els artistes interessats a participar en l'audició han d'enviar un correu a info@firatarrega.com amb el subjecte "Audició espectacle inaugural" i amb les dades personals (nom, telèfon de contacte i número de DNI/Passaport) i un breu curriculum vitae (màxim 2 pàgines), fins al 26 de maig de 2014.

A partir d'aquesta data es procedirà a la preselecció d'un màxim de 30 candidats, als quals es comunicarà dia i hora de l'audició, que tindrà lloc al Graner (C/ Jane Adams, 14-16) de Barcelona el dia 7 de juny.

Amb la col·laboració del Graner.

 

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa