Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

¿Quieres recibir el email en castellano?

Butlletí Firatàrrega

#18    29/05/2015
 

Assaig obert de la companyia Ignífuga

Un nou assaig obert dins el programa Suport a la Creació 2015, aquest cop amb la Companyia Ignífuga i el seu espectacle A house is not a home inclòs dins els Laboratoris de Creació.

►Divendres, 5 de juny

22h · Les Sitges · Av. de Balaguer, s/n (Tàrrega)

ACCÉS GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA (T. 973 310 854)

Protegits per la foscor de la nit, dos homes observen l'interior d'una casa des del jardí. Han de transmetre una notícia desagradable a la família. A partir d'aquest argument, inspirat en la peça Interior de Maeterlinck, l'espectacle explora com es pot capgirar l'ordre de les coses i de quina manera ens protegim dels tombants de la vida amb la seguretat que proporciona una llar. El treball d'aquesta jove companyia proposa anar més enllà de la pura narrativitat, incorporant una visió política del món i una crítica activa de l'entorn, amb l'objectiu que els espectadors experimentin una vivència emocional i s'integrin activament en l'acció dramàtica.

Companyia Ignífuga. La Companyia Teatral Ignífuga va néixer a Barcelona fa poc més de dos anys fruit de la trobada d'un grup de companys de l'Institut del Teatre que compartia una mateixa visió del que hauria de ser el teatre en aquest incipient i encara desorientat segle XXI.

···························································································································

► Descarrega't el programa complet d'assajos oberts 2015

···························································································································

www.firatarrega.com | territori creatiu

 

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa