Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

¿Quieres recibir el email en castellano?

Butlletí Firatàrrega

#17    30/04/2015
 

Assaig obert d'Abast Elàstic

Seguim amb els assajos oberts del programa de Suport a la Creació 2015, aquest cop amb la companyia Abast Elàstic i el seu espectacle A.U.R.A. inclòs dins els Laboratoris de Creació.

►Dimecres, 6 de maig

21h · Pl. dels Comediants · Tàrrega

ACCÉS GRATUÏT

A.U.R.A és un esdeveniment coreogràfic que necessita del públic per existir. Amb el pretext de llegir l'aura i d'oferir una sessió pseudoterapèutica, els mestres de cerimònia situen els espectadors sota el focus. Un espectacle de teatre-dansa, una instal·lació basada en l'enregistrament digital de tot el que succeeix en directe i el resultat de la manipulació en temps real d'aquest enregistrament. Un ritual lúdic, divertit i participatiu que transita des de la creença cap a la crítica, des del cinisme adult cap a la fascinació més infantil.

Abast Elàstic. Carles Casallachs i Marina Colomina són dos coreògrafs i artistes visuals que, després de graduar-se junts al SNDO a Amsterdam i presentar el seu treball coreogràfic en teatres, festivals i galeries d'Holanda, Bèlgica, Alemanya, EUA, Portugal, Polònia, Eslovènia, Itàlia, Dinamarca, Regne Unit, Escòcia i Catalunya, decideixen iniciar el projecte d'Abast Elàstic.

···························································································································

► Descarrega't el programa complet d'assajos oberts 2015

···························································································································

www.firatarrega.com | territori creatiu

 

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa