Si no podeu veure correctament aquest email podeu veure la versió web.

Butlletí Firatàrrega

#16    21/04/2015
 

Tens entre 6 i 16 anys? Participa en un Taller Espectacle Teatral amb Carla Rovira

Busquem nens i nenes / nois i noies d'entre 6 i 16 anys que vulguin participar en un taller teatral gratuït amb la creadora Carla Rovira*. Tindrà lloc a Tàrrega entre els mesos de maig i agost de 2015 i entre tots els participants al taller se seleccionaran 12 candidats que participaran en l'espectacle "Most of all, you've got to hide it from the chicks" que es presentarà a FiraTàrrega el setembre de 2015.

Es tracta d'un projecte d'investigació teatral que parteix de la pregunta Què  viuen els nens i nenes quan van al teatre? Busquem sentir la teva opinió sobre el teatre; tant si et queda lluny com si t'agrada molt. A partir d'aquí, muntarem un espectacle per parlar del que voleu les nenes i nens del teatre. Durant dues setmanes de taller i dues setmanes d'assajos jugarem, parlarem, ens queixarem i, sobretot, compartirem opinions per construir el teatre que volem.

Carla Rovira és graduada en Interpretació per l'Institut del Teatre. Ha participat com a actriu en espectacles d'Studio Orka, La Calòrica i La Pulpe. Forma part de LAminimAL Teatre des del 2010. Com a ajudant de direcció, ha participat en l'espectacle Vaques Sagrades de Taaroa Teatre i Close Encounters of the Different Kind dels hongaresos Stereo Akt. Compagina la seva activitat teatral amb la pedagogia i l'educació social.

►Detall de dates i horaris i butlleta d'inscripció

►Inscripcions a FiraTàrrega fins al 4 de maig al matí

►Més informació al telèfon 973 310 854

 

Segueix-nos

Facebook    Twitter    YouTube    Instagram

FIRATÀRREGA · Plaça de Sant Antoni, 1 · 25300 Tàrrega · Tel. +34 973 310 854

Subscriure'sDonar-se de baixa