FiraTàrrega. Teatre al carrer

Participa en l'acció inaugural de FiraTàrrega 2017

urGENTestimar

urGENTestimar és l'acció inaugural de FiraTàrrega 2017. Un projecte artístic endegat per Ada Vilaró i Josep Perelló –una artista i un científic multidisciplinaris– que implica persones, associacions, espectadors en una recerca artística i científica sobre l'amor, la convivència, el respecte i l'acceptació de l'altre.

La proposta es visualitzarà durant 40 hores seguides a la plaça Major de Tàrrega els dies 7 i 8 de setembre, amb diferents accions i diferents rituals: menjar, dormir, caminar, córrer, observar, compartir... que comptaran amb la participació de diferents col·lectius de la ciutat. Per un altre costat també implica un procés de ciència ciutadana compartit amb totes les persones que vulguin interactuar a través d'un grup de conversa col·lectiva que formularà preguntes i dilemes sobre la teva relació amb els altres, la salut, el futur, l'habitatge i molts altres temes. Tot plegat, amb l'objectiu de despertar la urgència d'estimar i de mirar qui tens davant.

Com participar en aquesta conversa col·lectiva?

1) Si no la tens instal·lada, descarrega't l'aplicació de xat Telegram al mòbil.

2) Fes la cerca @urGENTestimar_bot. Entra-hi i escriu "Hola" *

A partir d'aquí iniciarem una conversa compartint les nostres inquietuds i reforçarem accions positives per a la millora social de forma col·lectiva. Seràs així protagonista de l'acció inaugural i la teva participació permetrà conèixer-nos a través d'una investigació de ciència ciutadana de la Universitat de Barcelona. Després de la Fira, la informació recopilada se sotmetrà a un processament més elaborat.

El xatbot s'apagarà un cop l'acció inaugural s'hagi finalitzat, a les 23:30h del divendres 8 de setembre de 2017.

Si vols afegir noves preguntes al xat, pots proposar-les emplenant aquest formulari. Tens temps fins diumenge 3 de setembre fins a les 23:59h.

Entre totes les persones que participin en aquesta conversa sortejarem 5 entrades dobles per a espectacles de FiraTàrrega 2017.*Si vols abandonar el xat, només has d'escriure BAIXA en el fil de la conversa.

Tots les dades recollides en aquest procés seran tractades amb confidencialitat i processades d'acord amb la Llei de Protecció de Dades vigent.

Cerca al web

×