FiraTàrrega. Teatre al carrer

Videasta convidat

La figura del Videasta convidat contribueix a generar un relat en imatges de tot el que succeeix en els processos d'acompanyament inclosos a Territori Creatiu.

Videasta convidat: Dani Hernàndez

Originari de Tàrrega, Dani Hernàndez ha seguit l'evolució de la Fira des de la seva infantesa. Va estudiar Comunicació i Periodisme Audiovisual a la Universitat de Lleida mentre, en paral·lel, ja col·laborava amb entitats diverses realitzant films. Per a ell «audiovisuals» i «arts escèniques» sempre han anat de la mà. La seva introducció en el món de la dansa urbana li va permetre enregistrar-se ell mateix i altres ballarins en plena acció i experimentar en l'edició videogràfica. Establert com a freelance, ha treballat en multitud de projectes, entre els quals FiraTàrrega. Sense escapar de la part purament documental intenta aportar sentit artístic i narratiu tot captant l'essència d'allò que enregistra.

Des de la seva faceta de creador videogràfic, Dani Hernàndez aporta una mirada artística als continguts i al recorregut dels projectes inclosos a Territori Creatiu. És l'autor del vídeo promocional genèric i té l'encàrrec de fer un reportatge documental dels artistes residents i dels assajos oberts dels espectacles al llarg del seu procés creatiu.

Cerca al web

×