FiraTàrrega. Teatre al carrer

Stalkers

Programa bianual de capacitació professional per a joves entre 18 i 25 anys interessats en la curadoria de les arts vives. FiraTàrrega el desenvolupa conjuntament amb altres festivals del territori: Festival Sâlmon, Sismògraf d'Olot, Terrassa Noves Tendències (TNT) i Eufònic (La Ràpita). També compta amb la complicitat de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, l'Ajuntament d'Alcover, l'Ajuntament d'Olot, l'Ajuntament de Tàrrega, l'Ajuntament de Terrassa i l'Ajuntament de Martorell.

A través d'aquest dispositiu, el primer any els joves (seleccionats a proposta dels municipis participants) tenen l'oportunitat de viure 5 festivals des de dins i conèixer aquesta pràctica en profunditat, acompanyades de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector. Se'ls faciliten i comparteixen eines que van més enllà de la creació artística i que tenen a veure amb  la contractació, la construcció d'esdeveniments efímers, el rol dels programadors culturals, la creació/curadoria escènica... A cada festival es treballa una temàtica diferent al voltant de la programació d'arts vives, perquè els participants puguin experienciar tant des de la teoria com des de la pràctica, el moment d'aquestes disciplines al nostre país i en els contextos territorials concrets dels festivals i municipis participants.

El segon any es treballa amb els dos joves de cada municipi per tal d'acompanyar-los a l'hora de configurar un projecte propi de curadoria d'arts vives que encaixi en la programació de cada ciutat i dirigit principalment al públic jove.

  • Joves participants 2022 - 2023

Aida Iglesias (Alcover)

Alba Roig (Terres de l'Ebre)

Andrea Ruiz (Martorell)

Brenda Veron (Tàrrega)

Carla Puigderarajols (Tàrrega)

Carles Alemany (Martorell)

Ferran Amaya (El Prat)

Laia Marti (Alcover)

Loreto San Martin (El Prat)

Maria Planagumà (Olot)

Maria Rodriguez (Terrassa)

Melissa Rodriguez (El Prat)

Mercè Borràs (Terrassa)

Mercè Llimona (Olot)

Oscar Lleixa (Terres de l'Ebre)

Susana Alonso (El Prat)

Cerca al web

×